Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Galatasaraylılar İftarda Buluştu

SPOR 15.06.2017 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Galatasaraylılar İftarda Buluştu

Nevşehir'de Galatasaraylı taraftarlar düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Nevşehir'de Galatasaraylı taraftarlar düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.   Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açan Galatasaraylı taraftarlar, Ramazan ayında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İftar yemeği programını bundan sonra her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirmeyi planladıkları söyleyen Nevşehir UltrAslan İl Temsilcisi Yasin Yücel, amaçlarının Nevşehir’de ikamet eden Galatasaraylı taraftarların birbiriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirtti.    Yücel, "Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Nevşehir UltrAslan Taraftar Grubu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Hemen hemen tüm üyelerimiz iftar yemeğimize katıldı. Gösterilen ilgi bizi mutlu etti. Amacımız Nevşehir'de yaşayan Galatasaray sevdalılarını bir araya getirip kaynaştırmak. Bundan sonra bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceğiz. İftar soframıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.   İftar yemeğinin ardından taraftarlar, gecenin geç saatlerine kadar sohbet ederek, gelecek sezon yapacakları etkinlikler konusunda fikir alışverişlerinde bulundular.
Nevşehir'de Galatasaraylı taraftarlar düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nevşehir'de Galatasaraylı taraftarlar düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açan Galatasaraylı taraftarlar, Ramazan ayında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İftar yemeği programını bundan sonra her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirmeyi planladıkları söyleyen Nevşehir UltrAslan İl Temsilcisi Yasin Yücel, amaçlarının Nevşehir’de ikamet eden Galatasaraylı taraftarların birbiriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. 

 

Yücel, "Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Nevşehir UltrAslan Taraftar Grubu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Hemen hemen tüm üyelerimiz iftar yemeğimize katıldı. Gösterilen ilgi bizi mutlu etti. Amacımız Nevşehir'de yaşayan Galatasaray sevdalılarını bir araya getirip kaynaştırmak. Bundan sonra bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceğiz. İftar soframıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftar yemeğinin ardından taraftarlar, gecenin geç saatlerine kadar sohbet ederek, gelecek sezon yapacakları etkinlikler konusunda fikir alışverişlerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.