MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Gençler Şühedanın İzinde Yürüdü

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2014 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Gençler Şühedanın İzinde Yürüdü

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce vatanı uğruna can veren kahramanları anmak, hatıralarını genç belleklerde canlı tutabilmek için 'Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü' yapıldı. Gençlik Şühedanın İzinde" sloganıyla gerçekleştirilen bu yılki anma törenleri Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sarıkamış Şehitleri'ni anma yürüyüşü Spor Kompleksinde bir araya gelen öğrenciler ve sporcu gençlere atkı ve bere dağıtımıyla başladı. Vatandaşlar,öğrenciler ve sporcuların katılımıyla Spor Kompleksinde başlayan yürüyüş marşlar ve dualar eşliğinde yoğun katılımla Nevşehir şehitliğinde devam etti. Şehitlikte saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasından sonra Kur'an-ı Kerim okunup dualarla sona erdi. Tüm şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce vatanı uğruna can veren kahramanları anmak, hatıralarını genç belleklerde canlı tutabilmek için 'Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü' yapıldı.
Gençlik Şühedanın İzinde" sloganıyla gerçekleştirilen bu yılki anma törenleri Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sarıkamış Şehitleri'ni anma yürüyüşü Spor Kompleksinde bir araya gelen öğrenciler ve sporcu gençlere atkı ve bere dağıtımıyla başladı.
Vatandaşlar,öğrenciler ve sporcuların katılımıyla Spor Kompleksinde başlayan yürüyüş marşlar ve dualar eşliğinde yoğun katılımla Nevşehir şehitliğinde devam etti. Şehitlikte saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasından sonra Kur'an-ı Kerim okunup dualarla sona erdi.
Tüm şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.