Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Gencin Feci Ölümü

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2016 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Gencin Feci Ölümü

  Kızılay’da bir AVM’nin en üst katına çıkarak kendilerini boşluğa bırakan 16 yaşındaki iki çocuk yaşamını yitirdi. Sevgili oldukları iddia edilen çocukların ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Genç kızın Nevşehirli olduğu öğrenildi. Ankara Kızılay’da dün saat 19.00 sıralarında bir alışveriş merkezinin en üst katına çıkan iki çocuk, buradaki korkulukların üzerinden kendilerini boşluğa bıraktı. Yüzlerce kişinin gözü önünde gerçekleşen olay şok etkisi yarattı. Çocuklar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından alışveriş merkezi boşaltılarak ziyarete kapatıldı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıkları, iki çocuğun el ele tutuşarak kendilerini boşluğa bıraktıklarını 8. kattan eksi ikinci kattaki beton zemine düştüklerini anlattı. Annesi şoka girdi Hayatını kaybeden çocukların 16 yaşlarındaki Yunus Ö. ve Melisa A. olduğu öğrenildi. Yunus ve Melisa’nın sevgili oldukları da ileri sürüldü. Polis ekiplerinin incelemesi sırasında Yunus Ö.’ün üzerinden kimlik çıkarken, Melisa’nın kimliği üzerinde bulunamadı. Alınan bilgilere göre, Melisa’nın annesi kızından haber alamayınca alışveriş merkezinde olabileceğini düşündü.Kızını bulmak için buraya gelen anne, zemin kattaki iki cenazeden birinin kızı olduğunu öğrendi. Şok geçiren acılı anne uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Malisa’nın Nevşehir Ürgüp nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
 

Kızılay’da bir AVM’nin en üst katına çıkarak kendilerini boşluğa bırakan 16 yaşındaki iki çocuk yaşamını yitirdi. Sevgili oldukları iddia edilen çocukların ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Genç kızın Nevşehirli olduğu öğrenildi.

Ankara Kızılay’da dün saat 19.00 sıralarında bir alışveriş merkezinin en üst katına çıkan iki çocuk, buradaki korkulukların üzerinden kendilerini boşluğa bıraktı. Yüzlerce kişinin gözü önünde gerçekleşen olay şok etkisi yarattı. Çocuklar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından alışveriş merkezi boşaltılarak ziyarete kapatıldı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıkları, iki çocuğun el ele tutuşarak kendilerini boşluğa bıraktıklarını 8. kattan eksi ikinci kattaki beton zemine düştüklerini anlattı.

Annesi şoka girdi

Hayatını kaybeden çocukların 16 yaşlarındaki Yunus Ö. ve Melisa A. olduğu öğrenildi. Yunus ve Melisa’nın sevgili oldukları da ileri sürüldü. Polis ekiplerinin incelemesi sırasında Yunus Ö.’ün üzerinden kimlik çıkarken, Melisa’nın kimliği üzerinde bulunamadı. Alınan bilgilere göre, Melisa’nın annesi kızından haber alamayınca alışveriş merkezinde olabileceğini düşündü.Kızını bulmak için buraya gelen anne, zemin kattaki iki cenazeden birinin kızı olduğunu öğrendi. Şok geçiren acılı anne uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Malisa’nın Nevşehir Ürgüp nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.