Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Gençler Aman Sakın Bunu Yapmayın

ASAYİŞ 28.01.2017 - 16:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Gençler Aman Sakın Bunu Yapmayın

Son yılların modasına Nevşehirdeki gençlerde yapmaya başlayınca Lale Haber olarak bu konuyu araştırdık
Son yılların modasına Nevşehirdeki gençlerde yapmaya başlayınca Lale Haber olarak bu konuyu araştırdık , Aman gençler; son zamanlarda sosyal medyada yayılmaya başlayan ve gençlerin ilgisini çeken saçmalıktan UZAK DURUN.   Tuz ve buz kullanılarak yapılan ve adına "Salt and ice challenge" denilen sosyal medya saçmalığına karşı anneler babalar lütfen sizlerde dikkatli olun, gençleri bu tehlikeli oyundan koruyun.   İnsan vücudunda kalıcı izler bırakan ve hatta sinir hastalıklarına da neden olan 'Challenge' vücuda tuz ve buz konularak yapılıyor.   Uzmanlar aileleri, çocuklar ve ergenler arasında yayılan yeni sosyal medya çılgınlığına karşı uyardı. "Salt and ice challenge" adı verilen sosyal medya çılgınlığında, tuz ve buz bir araya gelince kimyasal reaksiyon yaratarak cildin yanmasına neden oluyor.   Son derece tehlikeli olan challenge yüzünden birçok çocuk 3. derece yanıklarla hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.     Nevşehirde bazı aileler, çocuklarının vücudunda iz kaldığını ve hatta kalıcı sinir hasarı oluştuğunu bildirdi.   Uzmanlar ise , kimyasal reaksiyonun septik şoka kadar varabileceğini ifade ediyorlar.  
Son yılların modasına Nevşehirdeki gençlerde yapmaya başlayınca Lale Haber olarak bu konuyu araştırdık

Son yılların modasına Nevşehirdeki gençlerde yapmaya başlayınca Lale Haber olarak bu konuyu araştırdık , Aman gençler; son zamanlarda sosyal medyada yayılmaya başlayan ve gençlerin ilgisini çeken saçmalıktan UZAK DURUN.

 

Tuz ve buz kullanılarak yapılan ve adına "Salt and ice challenge" denilen sosyal medya saçmalığına karşı anneler babalar lütfen sizlerde dikkatli olun, gençleri bu tehlikeli oyundan koruyun.

 

İnsan vücudunda kalıcı izler bırakan ve hatta sinir hastalıklarına da neden olan 'Challenge' vücuda tuz ve buz konularak yapılıyor.

 

Uzmanlar aileleri, çocuklar ve ergenler arasında yayılan yeni sosyal medya çılgınlığına karşı uyardı. "Salt and ice challenge" adı verilen sosyal medya çılgınlığında, tuz ve buz bir araya gelince kimyasal reaksiyon yaratarak cildin yanmasına neden oluyor.

 

Son derece tehlikeli olan challenge yüzünden birçok çocuk 3. derece yanıklarla hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.  

 

Nevşehirde bazı aileler, çocuklarının vücudunda iz kaldığını ve hatta kalıcı sinir hasarı oluştuğunu bildirdi.

 

Uzmanlar ise , kimyasal reaksiyonun septik şoka kadar varabileceğini ifade ediyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.