Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Gençler Yarın Sabah Namazında Buluşuyor

NEVŞEHİR 17.11.2016 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Gençler Yarın Sabah Namazında Buluşuyor

Nevşehir Gençlik Merkezi Gençleri Sabah Namazında Buluşturuyor
Nevşehir Gençlik Merkezi Gençleri Sabah Namazında Buluşturuyor   Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Gençler Sabaha Namazında Buluşuyor" etkinliği çerçevesinde 81 ilde eş zamanlı olarak sabah namazı kılınması planlanmış olup ilimizde de bu etkinlik Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi bünyesinde 18 Kasım Cuma günü Kurşunlu Camiinde gerçekleştirilecektir.   18 Kasım Cuma günü Kurşunlu Camiinde gençlerinde yoğun ilgisini beklediğimiz sabah namazı etkinliği gençlerimizin dirlik, huzur ve sükun mekanları olan camilerimizde buluşmasını sağlamak ve gelecek nesillere milli ve manevi değerlerimizi aktarma konusunda önemli rol oynamaktadır.    
Nevşehir Gençlik Merkezi Gençleri Sabah Namazında Buluşturuyor

Nevşehir Gençlik Merkezi Gençleri Sabah Namazında Buluşturuyor

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Gençler Sabaha Namazında Buluşuyor" etkinliği çerçevesinde 81 ilde eş zamanlı olarak sabah namazı kılınması planlanmış olup ilimizde de bu etkinlik Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi bünyesinde 18 Kasım Cuma günü Kurşunlu Camiinde gerçekleştirilecektir.

 

18 Kasım Cuma günü Kurşunlu Camiinde gençlerinde yoğun ilgisini beklediğimiz sabah namazı etkinliği gençlerimizin dirlik, huzur ve sükun mekanları olan camilerimizde buluşmasını sağlamak ve gelecek nesillere milli ve manevi değerlerimizi aktarma konusunda önemli rol oynamaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.