MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Gençlerin Gençlik Merkezine İlgisi Git Gide Artıyor

KÜLTÜR-SANAT 21.11.2016 - 20:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Gençlerin Gençlik Merkezine İlgisi Git Gide Artıyor

Nevşehir Gençlik Merkezi Kulüpleri Emeklerinin Karşılığını Almaya Başlıyor
Nevşehir Gençlik Merkezi Kulüpleri Emeklerinin Karşılığını Almaya Başlıyor   Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yürüten Nevşehir Gençlik Merkezi gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.   Gençlerimizin yoğun ilgisiyle devam eden resim kulübü bazı gençlerimizin hayatlarına da yön veriyor. Hanifi Gürlek önderliğinde devam eden desen kulübüne devam Kübra Yılmaz ve İlayda Palancı isimli kursiyerlerimiz hocamızın da ilgi ve alakası sayesinde Nevşehir Güzel Sanatlar Lisesini kazandı.
Nevşehir Gençlik Merkezi Kulüpleri Emeklerinin Karşılığını Almaya Başlıyor

Nevşehir Gençlik Merkezi Kulüpleri Emeklerinin Karşılığını Almaya Başlıyor

 

Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar yürüten Nevşehir Gençlik Merkezi gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

 

Gençlerimizin yoğun ilgisiyle devam eden resim kulübü bazı gençlerimizin hayatlarına da yön veriyor. Hanifi Gürlek önderliğinde devam eden desen kulübüne devam Kübra Yılmaz ve İlayda Palancı isimli kursiyerlerimiz hocamızın da ilgi ve alakası sayesinde Nevşehir Güzel Sanatlar Lisesini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.