MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Hakaretçi AK Partili Başkana TGF'den Kınama

NEVŞEHİR 05.05.2017 - 18:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Hakaretçi AK Partili Başkana TGF'den Kınama

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, sosyal medya hesabından gazetecilere hakaret etmeyi adet haline getiren AK Parti Ortahisar Belde Başkanı M. Ali Özendi’yi kınadı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)  Başkanı Yılmaz Karaca, sosyal medya hesabından gazetecilere hakaret etmeyi adet haline getiren AK Parti Ortahisar Belde Başkanı M. Ali Özendi’yi kınadı.   Geçtiğimiz günlerde yaşanan sıcak hava balon kazasına yönelik haberler nedeniyle, olaya ilişkin gelişmeleri haber yapan gazetecilere yönelik ahlak dışı paylaşımlarda bulunarak, hakaret eden Özendi, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına rağmen taciz ve hakaretlerine fütursuzca devam ediyor.   İletişim çağında, üstelik bir yabancı devlet konsolos yardımcısının hayatını kaybettiği kazanın haber yapılmasını sözde eleştirmek adına, kültürel seviyesini ortaya koyarak küfür ve hakaretlerle paylaşımlarda bulunan AK Parti Ortahisar Belde Başkanı Özendi’ye karşı parti teşkilatının sessizliğini koruması ise kamuoyunu hayretler içinde bırakıyor.   Kendisine ait çeşitli sosyal paylaşım platformlarından, kamuoyuna haberleri doğru ve nitelikli sunmak için çaba gösteren Nevşehir’deki gazetecilere hakaretlerini sürdüren Özendi’yi kınayan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilerin haber yapacakları konu ve gelişmeleri siyasetçilerden yahut bir takım mecralardan talimat alarak yapmadıklarının altını çizdi.   TGF Genel Başkanı Karaca, "Sayın Başkan haddini bilsin. Hangi olayın haber değeri taşıyıp taşımadığına ancak gazeteciler karar verir. Kimsenin de harcı değildir. O parti bu parti farketmez; kim ki meslektaşlarımıza işini öğretmeye kalkarsa hepsinin karşısında oluruz.  Meslektaşlarımıza aleni biçimde açıkça hakaret eden Mehmet Ali Özendi'yi kınıyor, dava konusu da olan hadisede yargının gerekli cezayı vereceğine inanıyoruz.” dedi.   Geçtiğimiz ay içerisinde Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi'nde elektrik tellerine çarpan balonun düşmesi sonucu meydana gelen kazada Fransa Konsolos Yardımcısı Vincent Caumontat hayatını kaybederken, 19 kişi de yaralanmıştı.   Kaza sonrasında olay yerine gelerek görevini yapmaya çalışan TRT Nevşehir Muhabiri  Şerif Taşar'a balon çalışanları tarafından çirkin bir saldırı gerçekleştirilmişti. Ardından AK Parti Ortahisar Belde Teşkilat Başkanı Özendi, bu çirkin saldırıya sosyal medyadan hakaret içerikli mesajlarla destek vermiş, hakkında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nce dava açılmasına rağmen tacizlerini sürdürmekte.  
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, sosyal medya hesabından gazetecilere hakaret etmeyi adet haline getiren AK Parti Ortahisar Belde Başkanı M. Ali Özendi’yi kınadı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)  Başkanı Yılmaz Karaca, sosyal medya hesabından gazetecilere hakaret etmeyi adet haline getiren AK Parti Ortahisar Belde Başkanı M. Ali Özendi’yi kınadı.

 

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sıcak hava balon kazasına yönelik haberler nedeniyle, olaya ilişkin gelişmeleri haber yapan gazetecilere yönelik ahlak dışı paylaşımlarda bulunarak, hakaret eden Özendi, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına rağmen taciz ve hakaretlerine fütursuzca devam ediyor.

 

İletişim çağında, üstelik bir yabancı devlet konsolos yardımcısının hayatını kaybettiği kazanın haber yapılmasını sözde eleştirmek adına, kültürel seviyesini ortaya koyarak küfür ve hakaretlerle paylaşımlarda bulunan AK Parti Ortahisar Belde Başkanı Özendi’ye karşı parti teşkilatının sessizliğini koruması ise kamuoyunu hayretler içinde bırakıyor.

 

Kendisine ait çeşitli sosyal paylaşım platformlarından, kamuoyuna haberleri doğru ve nitelikli sunmak için çaba gösteren Nevşehir’deki gazetecilere hakaretlerini sürdüren Özendi’yi kınayan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilerin haber yapacakları konu ve gelişmeleri siyasetçilerden yahut bir takım mecralardan talimat alarak yapmadıklarının altını çizdi.

 

TGF Genel Başkanı Karaca, "Sayın Başkan haddini bilsin. Hangi olayın haber değeri taşıyıp taşımadığına ancak gazeteciler karar verir. Kimsenin de harcı değildir. O parti bu parti farketmez; kim ki meslektaşlarımıza işini öğretmeye kalkarsa hepsinin karşısında oluruz.  Meslektaşlarımıza aleni biçimde açıkça hakaret eden Mehmet Ali Özendi'yi kınıyor, dava konusu da olan hadisede yargının gerekli cezayı vereceğine inanıyoruz.” dedi.

 

Geçtiğimiz ay içerisinde Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi'nde elektrik tellerine çarpan balonun düşmesi sonucu meydana gelen kazada Fransa Konsolos Yardımcısı Vincent Caumontat hayatını kaybederken, 19 kişi de yaralanmıştı.

 

Kaza sonrasında olay yerine gelerek görevini yapmaya çalışan TRT Nevşehir Muhabiri  Şerif Taşar'a balon çalışanları tarafından çirkin bir saldırı gerçekleştirilmişti. Ardından AK Parti Ortahisar Belde Teşkilat Başkanı Özendi, bu çirkin saldırıya sosyal medyadan hakaret içerikli mesajlarla destek vermiş, hakkında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nce dava açılmasına rağmen tacizlerini sürdürmekte.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.