MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Halter Şampiyonlarından Ünlüer'e Ziyaret

SPOR 31.05.2017 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Halter Şampiyonlarından Ünlüer'e Ziyaret

Ankara Kahramankazan da yapılan Halter Minikler Türkiye Şampiyonasında 55 kg Türkiye Şampiyonu ve Minikler Teknik Sporcuları Nevşehirden Yaşar Karaca, Furkan Orhan ve Şaziye Erdoğan oldu.
Ankara Kahramankazan da yapılan Halter Minikler Türkiye Şampiyonasında 55 kg Türkiye Şampiyonu ve Minikler Teknik Sporcuları Nevşehirden  Yaşar Karaca, Furkan Orhan ve Şaziye Erdoğan oldu.   Antrenmanlarını Antrenör Burak Erdoğan eşliğinde Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştiren sporcu Yaşar Karaca 26-28. 05.2017 tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda 55 kg da 108 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu.   Bir diğer sporcu  10 yaşındaki Furkan Orhan kendinden 2 yaş büyüklerle yarışarak Halter kurulu tarafından müsabakaların en teknik sporcusu  seçildi.      Ayrıca Ülkemizi temsil eden Milli Sporcularımızdan Şaziye Erdoğan Hırvatistan Split de yapılan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 48 kg da 90 kg kaldırarak silkmende Avrupa 3. Azerbaycan Bakü de yapılan 4.İslami Dayanışma Oyunlarında 48 kg da 166 kg kaldırarak oyunlar 2. oldu.     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'in makamında ağırladığı Antrenör ve sporculara müsabakalar ve antrenmanlar  hakkında sohbet ederek, Halter branşında da Nevşehir’in adının duyularak diğer branşlarda olduğu gibi başarılı sporcuların yetişeceğinin en güzel örneklerinden biri olmuştur sporcularımız. Antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum diyerek sporcuları ödüllendirdi. 
Ankara Kahramankazan da yapılan Halter Minikler Türkiye Şampiyonasında 55 kg Türkiye Şampiyonu ve Minikler Teknik Sporcuları Nevşehirden Yaşar Karaca, Furkan Orhan ve Şaziye Erdoğan oldu.

Ankara Kahramankazan da yapılan Halter Minikler Türkiye Şampiyonasında 55 kg Türkiye Şampiyonu ve Minikler Teknik Sporcuları Nevşehirden  Yaşar Karaca, Furkan Orhan ve Şaziye Erdoğan oldu.

 

Antrenmanlarını Antrenör Burak Erdoğan eşliğinde Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştiren sporcu Yaşar Karaca 26-28. 05.2017 tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda 55 kg da 108 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Bir diğer sporcu  10 yaşındaki Furkan Orhan kendinden 2 yaş büyüklerle yarışarak Halter kurulu tarafından müsabakaların en teknik sporcusu  seçildi. 

 

 

Ayrıca Ülkemizi temsil eden Milli Sporcularımızdan Şaziye Erdoğan Hırvatistan Split de yapılan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 48 kg da 90 kg kaldırarak silkmende Avrupa 3. Azerbaycan Bakü de yapılan 4.İslami Dayanışma Oyunlarında 48 kg da 166 kg kaldırarak oyunlar 2. oldu.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'in makamında ağırladığı Antrenör ve sporculara müsabakalar ve antrenmanlar  hakkında sohbet ederek, Halter branşında da Nevşehir’in adının duyularak diğer branşlarda olduğu gibi başarılı sporcuların yetişeceğinin en güzel örneklerinden biri olmuştur sporcularımız. Antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum diyerek sporcuları ödüllendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.