Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli İpek Çiğdem 7 Yılda 10 Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR 01.02.2018 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli İpek Çiğdem 7 Yılda 10 Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

Antalya’da 24-28 Ocak tarihleri arasından düzenlenen taekwondo Türkiye şampiyonasında Nevşehirli sporcu İpek Çiğdem 48 kilogramda Türkiye birincisi oldu.
  Nevşehirli taekwondocu İpek Çiğdem madalya koleksiyonuna bir Türkiye şampiyonluğu daha ekledi. Çiğdem son olarak Antalya’da düzenlenen taekwondo büyükleri Türkiye şampiyonasında 48 kilogramda Türkiye şampiyonu olarak son 7 yılda 10.kez Türkiye şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Antalya’da düzenlenen şampiyonada maç sonrası ise İpek Çiğdem’in antrenör Recep Işık’ın elini öpmesi ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Son 7 yılda 10.kez Türkiye şampiyonu olan İpek Çiğdem yaptığı açıklamada, “ Antalya’da düzenlenen taekwondo Türkiye şampiyonasında bir kez daha Türkiye birincisi olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu başarımda emeğe geçen antrenörüm Recep Işık’a ne kadar teşekkür etsem azdır. Tabi ki bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.   Antrenör Recep Işık ise açıklamasında, “ Sporcum İpek Çiğdem son 7 yılda 10.kez Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Sporcum ile ne kadar övünsem azdır. Bizim emeklerimizi hiçbir zaman boş çıkartmayan ve her geçen gün üste koyan sporcuma bir kez daha teşekkür ederim. Tabi ki başarı bir ekip işidir. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer’e de teşekkür ederim” diye konuştu. 
Antalya’da 24-28 Ocak tarihleri arasından düzenlenen taekwondo Türkiye şampiyonasında Nevşehirli sporcu İpek Çiğdem 48 kilogramda Türkiye birincisi oldu.

 

Nevşehirli taekwondocu İpek Çiğdem madalya koleksiyonuna bir Türkiye şampiyonluğu daha ekledi. Çiğdem son olarak Antalya’da düzenlenen taekwondo büyükleri Türkiye şampiyonasında 48 kilogramda Türkiye şampiyonu olarak son 7 yılda 10.kez Türkiye şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Antalya’da düzenlenen şampiyonada maç sonrası ise İpek Çiğdem’in antrenör Recep Işık’ın elini öpmesi ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Son 7 yılda 10.kez Türkiye şampiyonu olan İpek Çiğdem yaptığı açıklamada, “ Antalya’da düzenlenen taekwondo Türkiye şampiyonasında bir kez daha Türkiye birincisi olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu başarımda emeğe geçen antrenörüm Recep Işık’a ne kadar teşekkür etsem azdır. Tabi ki bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

Antrenör Recep Işık ise açıklamasında, “ Sporcum İpek Çiğdem son 7 yılda 10.kez Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Sporcum ile ne kadar övünsem azdır. Bizim emeklerimizi hiçbir zaman boş çıkartmayan ve her geçen gün üste koyan sporcuma bir kez daha teşekkür ederim. Tabi ki başarı bir ekip işidir. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer’e de teşekkür ederim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.