Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli İş Adamı, Avrupadaki Terör Saldırıları İçin Endişeleniyorum

GÜNCEL 27.04.2017 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli İş Adamı, Avrupadaki Terör Saldırıları İçin Endişeleniyorum

Geçen ay terör saldırısına uğrayan İngiltere'nin başkentinde, şimdide üç bıçak bulunan bir şüpheli yakalandı.
Geçen ay terör saldırısına uğrayan İngiltere'nin başkentinde, şimdide  üç bıçak bulunan bir şüpheli yakalandı.   Dünyanın gözünü bir anda İngiltere'nin başkenti Londra'ya çevirmesine yol açan olayın ardından parlamento çevresindeki yollar giriş çıkışlara kapatıldı.   İngiltere’nin başkenti Londra’da saldırı alarmı sonrası Nevşehirli iş adamı Cemil Çöloğlu yaptığı açıklamada ; Avrupa ülkelerindeki son yaşananlara çok endişeliyim. Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçi kardeşlerimizin can ve mal güvenliği tehlikededir. Orada yaşayan Nevşehirli hemşerilerim olmak üzere tüm Türk vatandaşlarına her hangi bir zarar gelmemesini temenni ediyorum. Ayrıca Avrupayla olan ticari bağlantılarımızın zarar görme ihtimalinden dolayı bütün iş bağlantısı olan arkadaşlarımda tedbirlerini alması ve ona göre adım atmalarını gerekmektedir. diye konuştu.  
Geçen ay terör saldırısına uğrayan İngiltere'nin başkentinde, şimdide üç bıçak bulunan bir şüpheli yakalandı.

Geçen ay terör saldırısına uğrayan İngiltere'nin başkentinde, şimdide  üç bıçak bulunan bir şüpheli yakalandı.

 

Dünyanın gözünü bir anda İngiltere'nin başkenti Londra'ya çevirmesine yol açan olayın ardından parlamento çevresindeki yollar giriş çıkışlara kapatıldı.

 

İngiltere’nin başkenti Londra’da saldırı alarmı sonrası Nevşehirli iş adamı Cemil Çöloğlu yaptığı açıklamada ; Avrupa ülkelerindeki son yaşananlara çok endişeliyim. Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçi kardeşlerimizin can ve mal güvenliği tehlikededir. Orada yaşayan Nevşehirli hemşerilerim olmak üzere tüm Türk vatandaşlarına her hangi bir zarar gelmemesini temenni ediyorum. Ayrıca Avrupayla olan ticari bağlantılarımızın zarar görme ihtimalinden dolayı bütün iş bağlantısı olan arkadaşlarımda tedbirlerini alması ve ona göre adım atmalarını gerekmektedir. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.