Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Recep İvedik 5 Filmini Çok Sevdi

KÜLTÜR-SANAT 26.02.2017 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Recep İvedik 5 Filmini Çok Sevdi

Tüm zamanların rekorunu çöpe attı! Henüz vizyona girmeden fragmanı 32 milyon kez görüntülenen Recep İvedik 5, ilk hafta en çok izlenme rekoru kırdı
Tüm zamanların rekorunu çöpe attı! Henüz vizyona girmeden  fragmanı 32 milyon kez görüntülenen Recep İvedik 5,  ilk hafta en çok izlenme rekoru kırdı Açıklanan verilere göre Recep İvedik 5'i dört günde 1 milyon 890 bin 410 kişi izledi.   Bu rakam aynı zamanda Türk filmleri arasında ilk hafta izlenme rekoru oldu... Recep İvedik 4’te ilk hafta sonunda 1 milyon 641 bin 474 açılış rakamı ile ‘Türk Sinema Tarihinin En İyi Açılış’ rakamını da elinde tutan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5 ile kendi rekorunu kırdı.   16 Şubat’ta  vizyona giren ‘Recep İvedik 5’, ilk hafta sonunda toplam 1 milyon 890 bin 410 kişi tarafından izlenerek yeni bir rekoru kucakladı.   Recep İvedik 5 filmini Nevşehirliler Sinemaya akın ederek izledi ve çok beğendi.  
Tüm zamanların rekorunu çöpe attı! Henüz vizyona girmeden fragmanı 32 milyon kez görüntülenen Recep İvedik 5, ilk hafta en çok izlenme rekoru kırdı

Tüm zamanların rekorunu çöpe attı! Henüz vizyona girmeden  fragmanı 32 milyon kez görüntülenen Recep İvedik 5,  ilk hafta en çok izlenme rekoru kırdı



Açıklanan verilere göre Recep İvedik 5'i dört günde 1 milyon 890 bin 410 kişi izledi.

 

Bu rakam aynı zamanda Türk filmleri arasında ilk hafta izlenme rekoru oldu... Recep İvedik 4’te ilk hafta sonunda 1 milyon 641 bin 474 açılış rakamı ile ‘Türk Sinema Tarihinin En İyi Açılış’ rakamını da elinde tutan Şahan Gökbakar, Recep İvedik 5 ile kendi rekorunu kırdı.

 

16 Şubat’ta  vizyona giren ‘Recep İvedik 5’, ilk hafta sonunda toplam 1 milyon 890 bin 410 kişi tarafından izlenerek yeni bir rekoru kucakladı.

 

Recep İvedik 5 filmini Nevşehirliler Sinemaya akın ederek izledi ve çok beğendi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.