Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Sami Her Yerde Motorunu Arıyor

NEVŞEHİR 16.01.2017 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Sami Her Yerde Motorunu Arıyor

Nevşehir‘de motosikleti çalınan şahıs, daha önceden çektiği fotoğrafları ile her yerde yayınlayarak görenlerin yardımcı olmasını istedi.
Nevşehir‘de motosikleti çalınan şahıs, daha önceden çektiği fotoğrafları ile her yerde yayınlayarak görenlerin yardımcı olmasını istedi.   Evin önünde park halinde duran motosikleti çalınan Sami Yücel, yaşadığı mağduriyetinin sonrasında daha önce çektiği motosiklet fotoğraflarını ve plaka bilgilerini kişisel sosyal medya hesabında yayınlarken, görenlerin yardımcı olmasını istedi.   Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ 4. Etap’da oturan Sami Yücel, evinin önünde park halinde bulunan 40 LD 864 plakalı motosikletinin çalındığını ihbar edince adrese polis ekipleri geldi. Çalınan motosikletle ilgili bilgi alan polis ekipleri çalışma başlatırken, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.   Polise başvuru yapmasının ardından bu konuda Nevşehir’de çalıntı motosiklet mağduru olan kişinin yalnızca kendisinin olmadığını öğrendiğini anlatan Yücel, “Nevşehir’de benim gibi motosikleti çalınan hırsızlık vakaları olmuş. Bu bir hırsızlık şebekesinin işi mi bilmiyorum. İnşallah polisimiz bulup teslim eder. Ben de polise müracaatın dışında daha önce çektiğim fotoğrafları olunca Lale Haberde yayınlayarak görenler olursa 0 544 213 6327 nolu telefondan arayarak bana yardım etmelerini istiyorum. Hatta sanayideki tanıdığım esnaflara da ulaşarak çalıntı motosikletimin getirilmesi halinde bilgi verilmesini istedim” dedi.    
Nevşehir‘de motosikleti çalınan şahıs, daha önceden çektiği fotoğrafları ile her yerde yayınlayarak görenlerin yardımcı olmasını istedi.

Nevşehir‘de motosikleti çalınan şahıs, daha önceden çektiği fotoğrafları ile her yerde yayınlayarak görenlerin yardımcı olmasını istedi.

 

Evin önünde park halinde duran motosikleti çalınan Sami Yücel, yaşadığı mağduriyetinin sonrasında daha önce çektiği motosiklet fotoğraflarını ve plaka bilgilerini kişisel sosyal medya hesabında yayınlarken, görenlerin yardımcı olmasını istedi.

 


Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ 4. Etap’da oturan Sami Yücel, evinin önünde park halinde bulunan 40 LD 864 plakalı motosikletinin çalındığını ihbar edince adrese polis ekipleri geldi. Çalınan motosikletle ilgili bilgi alan polis ekipleri çalışma başlatırken, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

 


Polise başvuru yapmasının ardından bu konuda Nevşehir’de çalıntı motosiklet mağduru olan kişinin yalnızca kendisinin olmadığını öğrendiğini anlatan Yücel, “Nevşehir’de benim gibi motosikleti çalınan hırsızlık vakaları olmuş. Bu bir hırsızlık şebekesinin işi mi bilmiyorum. İnşallah polisimiz bulup teslim eder. Ben de polise müracaatın dışında daha önce çektiğim fotoğrafları olunca Lale Haberde yayınlayarak görenler olursa 0 544 213 6327 nolu telefondan arayarak bana yardım etmelerini istiyorum. Hatta sanayideki tanıdığım esnaflara da ulaşarak çalıntı motosikletimin getirilmesi halinde bilgi verilmesini istedim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.