Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Taekwondocu Dünya İkincisi Oldu

SPOR 23.08.2017 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Taekwondocu Dünya İkincisi Oldu

Çin´in Chinese-Taipe kentinde yapılan müsabakalarda Nevşehirli İpek Çidem, Türk Milli Takımını temsilen 49 kg bayanlarda Türkiye´yi temsil etti.
  Çin´in Chinese-Taipe kentinde yapılan müsabakalarda Nevşehirli İpek Çidem, Türk Milli Takımını temsilen 49 kg bayanlarda Türkiye´yi temsil etti. Taekwondo milli takım hocası Recep Işık nezaretinde çalışmalarını sürdüren Çidem, Azerbaycanlı sporcuyla çıktığı ilk müsabakayı kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çidem, çeyrek finalde de Çinli rakibini yenerek yarı finale yükselmeyi başardı. Yarı final müsabakasında Meksikalı rakibini de yenmeyi başaran Çidem, dünya şampiyonluğu için ringe çıktı. Çidem, dünya şampiyonluğu için Taylandlı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Wong Pattanakıt ile mücadele etti. Nevşehir tarihinde bir ilki yaşatan İpek Çidem Taylandlı rakibine yenildi. Dünya ikincisi olan ve kırılması güç büyük bir başarıya imza atan İpek Çidem´i kutluyoruz. Taekwondo milli takım hocası Recep Işık yaptığı açıklamada “Tebrikler kızım Nevşehir seninle gurur duyuyor. Taipei City´de devam eden 29.Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarında 49 Kg Bayanlarda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ögrencisi sporcum İpek Çidem Dünya 2. olmuştur. Başta Ali Şahin Hocam olmak üzere Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm Mustafa Ünlüer´e, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı´ya ve sporcusu olduğu Kapadokya Meslek Yüsek Okulu Spor Kulübü Başkanı ve Yetkililerine, emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Çin´in Chinese-Taipe kentinde yapılan müsabakalarda Nevşehirli İpek Çidem, Türk Milli Takımını temsilen 49 kg bayanlarda Türkiye´yi temsil etti.

 

Çin´in Chinese-Taipe kentinde yapılan müsabakalarda Nevşehirli İpek Çidem, Türk Milli Takımını temsilen 49 kg bayanlarda Türkiye´yi temsil etti.

Taekwondo milli takım hocası Recep Işık nezaretinde çalışmalarını sürdüren Çidem, Azerbaycanlı sporcuyla çıktığı ilk müsabakayı kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Çidem, çeyrek finalde de Çinli rakibini yenerek yarı finale yükselmeyi başardı. Yarı final müsabakasında Meksikalı rakibini de yenmeyi başaran Çidem, dünya şampiyonluğu için ringe çıktı.

Çidem, dünya şampiyonluğu için Taylandlı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Wong Pattanakıt ile mücadele etti.

Nevşehir tarihinde bir ilki yaşatan İpek Çidem Taylandlı rakibine yenildi. Dünya ikincisi olan ve kırılması güç büyük bir başarıya imza atan İpek Çidem´i kutluyoruz.

Taekwondo milli takım hocası Recep Işık yaptığı açıklamada “Tebrikler kızım Nevşehir seninle gurur duyuyor. Taipei City´de devam eden 29.Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarında 49 Kg Bayanlarda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ögrencisi sporcum İpek Çidem Dünya 2. olmuştur.

Başta Ali Şahin Hocam olmak üzere Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm Mustafa Ünlüer´e, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı´ya ve sporcusu olduğu Kapadokya Meslek Yüsek Okulu Spor Kulübü Başkanı ve Yetkililerine, emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.