Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Turizmciler Bakan Yardımcısı Yayman’ı Ziyaret Etti

TURİZM 22.12.2017 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Turizmciler Bakan Yardımcısı Yayman’ı Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında ki turizm heyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında, Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, THY Kapadokya Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, TÜRSAB Kapadokya BYK Başkanı Coşkun Kırtıl Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve müsteşar Ömer Arısoy’u ziyaret etti.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve bizim Kapadokya’nın turizm alanında daha da iyi olması yönünde görüş, talep ve çözüm önerilerimizi dikkate alan Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman’a, Müsteşarımız Ömer Arısoy’a, Müsteşar Yardımcımız Ziya Taşkent’e ve Bakanlığımızın çok değerli bürokratlarına yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında ki turizm heyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında, Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, THY Kapadokya Müdürü Osman Hacımahmutoğlu, TÜRSAB Kapadokya BYK Başkanı Coşkun Kırtıl Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve müsteşar Ömer Arısoy’u ziyaret etti.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve bizim Kapadokya’nın turizm alanında daha da iyi olması yönünde görüş, talep ve çözüm önerilerimizi dikkate alan Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman’a, Müsteşarımız Ömer Arısoy’a, Müsteşar Yardımcımız Ziya Taşkent’e ve Bakanlığımızın çok değerli bürokratlarına yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.