Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Ülkücüler Ankara’da İftara Katıldılar

SİYASET 11.06.2017 - 19:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Ülkücüler Ankara’da İftara Katıldılar

Nevşehirli Ülkücüler Genel Merkezleri tarafından Ankara’da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Nevşehirli Ülkücüler Genel Merkezleri tarafından Ankara’da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı.     Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi 6 yıldır geleneksel olarak yaptığı İl İlçe ve Belde Ocak Başkanları ve Yöneticilerine yönelik Ankara’da Lider Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla şereflendirdiği bir iftar yemeği düzenledi.   Düzenlenen yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP divan üyeleri, Türkiye geneli tüm İl ve İlçe Ocak Başkanları katıldı. Nevşehir’den ise programa Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz’ın yanı sıra ilçe ve belde ocak başkanları katıldı.   Programa katılan yüzlerce ülkücü iftarın açılmasının ardından iftar duası yaptı.   İftarın ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptı.     Programın ardından Nevşehir heyeti Nevşehir’e döndü
Nevşehirli Ülkücüler Genel Merkezleri tarafından Ankara’da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Nevşehirli Ülkücüler Genel Merkezleri tarafından Ankara’da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi 6 yıldır geleneksel olarak yaptığı İl İlçe ve Belde Ocak Başkanları ve Yöneticilerine yönelik Ankara’da Lider Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla şereflendirdiği bir iftar yemeği düzenledi.

 

Düzenlenen yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP divan üyeleri, Türkiye geneli tüm İl ve İlçe Ocak Başkanları katıldı. Nevşehir’den ise programa Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz’ın yanı sıra ilçe ve belde ocak başkanları katıldı.

 

Programa katılan yüzlerce ülkücü iftarın açılmasının ardından iftar duası yaptı.

 

İftarın ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptı.

 

 

Programın ardından Nevşehir heyeti Nevşehir’e döndü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.