Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Ülkücüler Kısa Film Çekti

SPOR 09.08.2017 - 10:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Ülkücüler Kısa Film Çekti

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’’ sloganıyla kısa film çekimi Nevşehir’de de yapıldı.
Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’’ sloganıyla kısa film çekimi Nevşehir’de de yapıldı.   Bir spor salonunda çekilen kısa filmde; Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Yahya Leblebici, ilçe başkanları ve ocak üyeleri yer aldı. Boks eldivenlerini giyen ülkücüler, uyuşturucuya karşı verilen mücadeleye destek verdiklerini belirterek Türk gençliğini spora davet ettiler.   Kısa filmde konuşan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, “Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz beyi emirleriyle damarlarınızda ki asil kanı kirletme sloganı ile Türk gençliğini ısrarla spora davet ediyoruz. “ dedi.   “Kimse Türk’ün kanını kirletemez” Kısa filmin ardından haber sitemize bilgilendirmede bulunan Başkan Korkmaz, Türk gençliği son yıllarda uyuşturucu belasına çekilmeye çalışılıyor. Bizler gençlerimizi bu illetten kurtarmak için savaş başlatmış durumdayız. Şunu herkes iyi bilsin ki kimse Türk’ün kanına zehir katamaz. Biz Ülkü Ocakları tarafından bu tacirlerin her zaman karşısında dimdik duracağız.” dedi.   “Türk gençliğini bilime, spora ve sanata yönlendireceğiz” “Ülkü Ocakları Uyuşturucu ile Mücadele Platformu” faaliyetleriyle, uyuşturucu madde kullanımının kişisel ve toplumsal ‘maliyetine’ dikkat çekecek, aile bağlarının ve sağlıklı arkadaşlık ilişkilerinin önemi üzerinde duracak, Türk gençliğini bilime, spora ve sanata yönlendireceğini ifade eden Başkan Korkmaz, “ Uyuşturucu madde kullanımına yönelecek, özendirici birtakım hareketlere maruz kalacak kitlelerin; ‘Ülkü Ocakları Uyuşturucu ile Mücadele Platformu’ faaliyetleri ile uyuşturucunun nelere mal olduğunu fark etmeleri sağlanacak; uyuşturucunun beraberinde getireceği kişisel ve toplumsal problemlerin önüne geçilecektir. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile mücadele platformu olarak “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’’ sloganıyla kısa film yarışması başladı. Bizde Nevşehir ülkü Ocakları olarak bu faaliyete katıldık” şeklinde konuştu.
Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’’ sloganıyla kısa film çekimi Nevşehir’de de yapıldı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’’ sloganıyla kısa film çekimi Nevşehir’de de yapıldı.

 

Bir spor salonunda çekilen kısa filmde; Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Yahya Leblebici, ilçe başkanları ve ocak üyeleri yer aldı. Boks eldivenlerini giyen ülkücüler, uyuşturucuya karşı verilen mücadeleye destek verdiklerini belirterek Türk gençliğini spora davet ettiler.

 

Kısa filmde konuşan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, “Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz beyi emirleriyle damarlarınızda ki asil kanı kirletme sloganı ile Türk gençliğini ısrarla spora davet ediyoruz. “ dedi.

 

“Kimse Türk’ün kanını kirletemez” Kısa filmin ardından haber sitemize bilgilendirmede bulunan Başkan Korkmaz, Türk gençliği son yıllarda uyuşturucu belasına çekilmeye çalışılıyor. Bizler gençlerimizi bu illetten kurtarmak için savaş başlatmış durumdayız. Şunu herkes iyi bilsin ki kimse Türk’ün kanına zehir katamaz. Biz Ülkü Ocakları tarafından bu tacirlerin her zaman karşısında dimdik duracağız.” dedi.

 

“Türk gençliğini bilime, spora ve sanata yönlendireceğiz” “Ülkü Ocakları Uyuşturucu ile Mücadele Platformu” faaliyetleriyle, uyuşturucu madde kullanımının kişisel ve toplumsal ‘maliyetine’ dikkat çekecek, aile bağlarının ve sağlıklı arkadaşlık ilişkilerinin önemi üzerinde duracak, Türk gençliğini bilime, spora ve sanata yönlendireceğini ifade eden Başkan Korkmaz, “ Uyuşturucu madde kullanımına yönelecek, özendirici birtakım hareketlere maruz kalacak kitlelerin; ‘Ülkü Ocakları Uyuşturucu ile Mücadele Platformu’ faaliyetleri ile uyuşturucunun nelere mal olduğunu fark etmeleri sağlanacak; uyuşturucunun beraberinde getireceği kişisel ve toplumsal problemlerin önüne geçilecektir. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile mücadele platformu olarak “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’’ sloganıyla kısa film yarışması başladı. Bizde Nevşehir ülkü Ocakları olarak bu faaliyete katıldık” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.