MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Ülkücüler, Kurultaya Tam Kadro Katıldı

SİYASET 19.03.2018 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Ülkücüler, Kurultaya Tam Kadro Katıldı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Pazar günü Ankara Spor Salonunda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 12. Büyük Kurultayına katıldı.
4 Otobüs ve 3 otomobil ile gece geç saatleri de yola çıkan Ülkücüler, sabaha karşı kurultay alanında olarak oturma düzeni aldı. Merkez ve ilçelerden toplam 300 Ülkücü’nün katılım gösterdiği kurultayda Nevşehir Heyeti program boyunca neredeyse yerinde hiç oturmadı. Kongre boyunca MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeliye destek sloganları atan heyet, daha sonra 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili olan Mehmet Varol’un MYK’ya seçilmesi gururlandı. İğne atsan yere düşmeyecek şekilde dolan spor salonunda Mehmet Varol, Nevşehir heyeti ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Varol’u ilk tebrik edenlerden bir tanesi de Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker oldu.   Coşkulu geçen ve Dr. Devlet Bahçeli’nin tek listede yeniden genel Başkan olduğu programın ardından Ülkücüler gittikleri otobüsler ile Nevşehir’e döndü.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Pazar günü Ankara Spor Salonunda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 12. Büyük Kurultayına katıldı.

4 Otobüs ve 3 otomobil ile gece geç saatleri de yola çıkan Ülkücüler, sabaha karşı kurultay alanında olarak oturma düzeni aldı. Merkez ve ilçelerden toplam 300 Ülkücü’nün katılım gösterdiği kurultayda Nevşehir Heyeti program boyunca neredeyse yerinde hiç oturmadı. Kongre boyunca MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeliye destek sloganları atan heyet, daha sonra 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili olan Mehmet Varol’un MYK’ya seçilmesi gururlandı. İğne atsan yere düşmeyecek şekilde dolan spor salonunda Mehmet Varol, Nevşehir heyeti ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Varol’u ilk tebrik edenlerden bir tanesi de Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker oldu.

 

Coşkulu geçen ve Dr. Devlet Bahçeli’nin tek listede yeniden genel Başkan olduğu programın ardından Ülkücüler gittikleri otobüsler ile Nevşehir’e döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.