Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Ülkücüler, Yardım Kolisi Dağıttı

NEVŞEHİR 29.05.2018 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Ülkücüler, Yardım Kolisi Dağıttı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere kol kanat geriliyor.
  Bolluk ve bereket ayı Ramazan da Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileler tek tek tespit edilerek yardım kolileri dağıtılıyor. Ülkücü gençler tarafından kendi elleri ile paketlenen yardım kolileri tahsis edilen araçlar ile evlere iletiliyor.   Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, Allah’ın izni ile kumanya dağıtımlarımız ramazan ayının ilk gününden beri devam ediyor. Rahmetin ve bereketin sağanak sağanak yağdığı Mübarek Ramazan ayında şimdiye kadar yüzlerce koli ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Ramazan boyunca Ülkücüler ile sofralar şenlenip, yüzler gülecektir” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere kol kanat geriliyor.

 

Bolluk ve bereket ayı Ramazan da Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileler tek tek tespit edilerek yardım kolileri dağıtılıyor. Ülkücü gençler tarafından kendi elleri ile paketlenen yardım kolileri tahsis edilen araçlar ile evlere iletiliyor.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, Allah’ın izni ile kumanya dağıtımlarımız ramazan ayının ilk gününden beri devam ediyor. Rahmetin ve bereketin sağanak sağanak yağdığı Mübarek Ramazan ayında şimdiye kadar yüzlerce koli ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Ramazan boyunca Ülkücüler ile sofralar şenlenip, yüzler gülecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.