Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli ustalar düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

NEVŞEHİR 11.11.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehirli ustalar düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Nevşehir Mesleki Eğitim Anadolu Lisesi sektörle işbirliği geliştirme faaliyetleri kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Nevşehir Sanayisinde faaliyet gösteren ustalarla bir araya gelindi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Mesleki Eğitim Anadolu Lisesi sektörle işbirliği geliştirme faaliyetleri kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Nevşehir Sanayisinde faaliyet gösteren ustalarla bir araya gelindi.    "Öğretmenler ve Ustalar Arasında İşbirliğini Artırmayı ve Otomotiv Komponentlerinde Yenilik Geliştirmeyi" amaçlayan toplantıda okul müdürü Mehmet Dursun, Ustalara toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.   İşbirliğinin daha da ilerlemesi için okulun üzerine ne görev düşerse yerine getireceğini söyledi.   Alan Şefi Okan Ekinci ise; ustaların ve öğretmenlerin birikimlerini değerlendirmek ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda katma değere dönüştürmek için bir arada takım ruhuyla çalışmak gerektiğinden bahsetti.   Ustaların işleri gereği araçlarda ortaya çıkan sorunlarla en çok karşılaşan kesim olduğunu, bu sorunlara karşı mutlaka farklı çözüm önerileri getirdiklerini fakat bu çözüm önerilerinin birer proje fikri olduğunun farkında olmadıklarını, işbirliği sayesinde bu sorunlara öğretmenlerle birlikte çözüm bulmak ve bulunan çözümleri birer projeye çevirip yenilikçi tasarım ve komponentler üretmeyi hedeflediklerini, üretilen yeni tasarım ve komponentlerle de tescil alacaklarını ve ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak katma değer üreteceklerini söyledi.   Toplantı sonunda sorunlar ve çözüm fikirlerinin  ustalarla alan öğretmenleri arasında paylaşılacağı sosyal medya ağı kuruldu.  
Nevşehir Mesleki Eğitim Anadolu Lisesi sektörle işbirliği geliştirme faaliyetleri kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Nevşehir Sanayisinde faaliyet gösteren ustalarla bir araya gelindi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Mesleki Eğitim Anadolu Lisesi sektörle işbirliği geliştirme faaliyetleri kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Nevşehir Sanayisinde faaliyet gösteren ustalarla bir araya gelindi. 

 

"Öğretmenler ve Ustalar Arasında İşbirliğini Artırmayı ve Otomotiv Komponentlerinde Yenilik Geliştirmeyi" amaçlayan toplantıda okul müdürü Mehmet Dursun, Ustalara toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

İşbirliğinin daha da ilerlemesi için okulun üzerine ne görev düşerse yerine getireceğini söyledi.

 

Alan Şefi Okan Ekinci ise; ustaların ve öğretmenlerin birikimlerini değerlendirmek ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda katma değere dönüştürmek için bir arada takım ruhuyla çalışmak gerektiğinden bahsetti.

 

Ustaların işleri gereği araçlarda ortaya çıkan sorunlarla en çok karşılaşan kesim olduğunu, bu sorunlara karşı mutlaka farklı çözüm önerileri getirdiklerini fakat bu çözüm önerilerinin birer proje fikri olduğunun farkında olmadıklarını, işbirliği sayesinde bu sorunlara öğretmenlerle birlikte çözüm bulmak ve bulunan çözümleri birer projeye çevirip yenilikçi tasarım ve komponentler üretmeyi hedeflediklerini, üretilen yeni tasarım ve komponentlerle de tescil alacaklarını ve ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak katma değer üreteceklerini söyledi.

 

Toplantı sonunda sorunlar ve çözüm fikirlerinin  ustalarla alan öğretmenleri arasında paylaşılacağı sosyal medya ağı kuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.