MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirliler Dizinin Neden Yayınlanmadığını Merak Ediyor

ASAYİŞ 11.01.2017 - 00:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirliler Dizinin Neden Yayınlanmadığını Merak Ediyor

ATV’ nin sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da son bölümler aksiyon dolu geçti.
ATV’ nin sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da son bölümler aksiyon dolu geçti.   BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI! Salı akşamları ATV televizyonunda yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınına ara vermek zorunda kaldı?   Toplumun büyük bir kesimi yayın durdurmayı terör olaylarına bağlarken, bir kısım toplumda oyuncuların yönetmenle ihtilafa düştüğünü öne sürüyordu.   Yeni bölümü Salı akşamı da yayınlanmadı.   ÇEKİMLER TAMAMLANAMAMIŞ OLABİLİR Mİ? Yılbaşından dolayı yayına bir hafta kadar ara veren ekip, çekimlerin tamamlanmaması ve reklam anlaşmalarının yapılamaması sebebiyle bu hafta da ekranlara gelemeyecek.   17 OCAK 2017 SALI AKŞAMI TEKRAR ATV’ DE! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 17 Ocak 2017 Salı akşamı Atv ekranlarında kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Önümüzde ki hafta yayınlanacak olan 54. bölümün fragmanı ise henüz yayınlanmadı.   ŞARIŞIN SUZİNİN HEDEFİ HIZIR REİS! Yönetmen koltuğunda Onur Tan‘ ın oturduğu, yapımcılığını ise Raci Şaşmaz‘ ın üstlendiği dizinin başrollerini, ünlü ve usta oyuncu Oktay Kaynarca ile güzel ve deneyimli oyuncu Deniz Çakır paylaşıyor. Yeni bölümde neler olacağına dair tahminlerimizi yürütecek olursak, dizide ki sarışın kadın Suzi‘ nin yeni hedefinde Hızır Reis olacaktır. Bir önce ki bölümde öldürülen ”Özer” (Hakan Karahan) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda etti.  
ATV’ nin sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da son bölümler aksiyon dolu geçti.

ATV’ nin sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da son bölümler aksiyon dolu geçti.

 

BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI!

Salı akşamları ATV televizyonunda yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınına ara vermek zorunda kaldı?

 

Toplumun büyük bir kesimi yayın durdurmayı terör olaylarına bağlarken, bir kısım toplumda oyuncuların yönetmenle ihtilafa düştüğünü öne sürüyordu.

 

Yeni bölümü Salı akşamı da yayınlanmadı.

 

ÇEKİMLER TAMAMLANAMAMIŞ OLABİLİR Mİ?

Yılbaşından dolayı yayına bir hafta kadar ara veren ekip, çekimlerin tamamlanmaması ve reklam anlaşmalarının yapılamaması sebebiyle bu hafta da ekranlara gelemeyecek.

 

17 OCAK 2017 SALI AKŞAMI TEKRAR ATV’ DE!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile 17 Ocak 2017 Salı akşamı Atv ekranlarında kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Önümüzde ki hafta yayınlanacak olan 54. bölümün fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

 

ŞARIŞIN SUZİNİN HEDEFİ HIZIR REİS!

Yönetmen koltuğunda Onur Tan‘ ın oturduğu, yapımcılığını ise Raci Şaşmaz‘ ın üstlendiği dizinin başrollerini, ünlü ve usta oyuncu Oktay Kaynarca ile güzel ve deneyimli oyuncu Deniz Çakır paylaşıyor. Yeni bölümde neler olacağına dair tahminlerimizi yürütecek olursak, dizide ki sarışın kadın Suzi‘ nin yeni hedefinde Hızır Reis olacaktır. Bir önce ki bölümde öldürülen ”Özer” (Hakan Karahan) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.