Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirliler Haydi Destek Zamanı

NEVŞEHİR 07.08.2016 - 21:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirliler Haydi Destek Zamanı

Türkiye’nin demokrasi şehitlerinin yakınları ve gaziler için başlatılan yardım kampanyası sürüyor.
Türkiye’nin demokrasi şehitlerinin yakınları ve gaziler için başlatılan yardım kampanyası sürüyor. Nevşehir dâhil olmak üzere ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar 5 TL bağış yapabilecekler.       “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” adıyla başlatılan yardım hareketi halkın her kesiminden ilgi görüyor. Nevşehirlilerin de yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya destek vermek isteyenler 1507 kısa SMS numarasına 15 Temmuz yazarak destekte bulunabilecekler.   GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERDEN YARDIMLAR    Sokaklarda darbecilerin tanklarına göğüs geren ve FETÖ militanlarının kurşunlarıyla şehit olan vatandaşlar unutulmadı. Başbakan Binali Yıldırım’ın genelgesiyle başlatılan yardım kampanyasına, gerçek ve tüzel kişilerden yardımlar geliyor.         15 Temmuz darbe kalkışması kapsamında hayatlarını kaybedenler arasında Nevşehirli vatandaşlarında bulunduğu kampanya vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. SMS MESAJIYLA 5 TL’LİK BAĞIŞ        Şehit yakınları ve gazilerin yarasını sarmayı hedefleyen kampanyada, birçok banka aracılığı ile bağış yapılabiliyor.       Ayrıca vatandaşların kampanyaya daha rahat ulaşabilmesi için Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom (Avea) GSM operatörleri de devreye girdi. Bu üç operatörden de 1507 kısa SMS numarasına “15 Temmuz” yazarak 5 TL bağış yapılabiliyor. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaş, kurum ve kuruluşlarla sivil toplum örgütleri yardımlarını TL ve döviz olarak verilen banka ve hesap numaralarına yatırabiliyor.  
Türkiye’nin demokrasi şehitlerinin yakınları ve gaziler için başlatılan yardım kampanyası sürüyor.

Türkiye’nin demokrasi şehitlerinin yakınları ve gaziler için başlatılan yardım kampanyası sürüyor. Nevşehir dâhil olmak üzere ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar 5 TL bağış yapabilecekler.
 

 

 

“15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” adıyla başlatılan yardım hareketi halkın her kesiminden ilgi görüyor. Nevşehirlilerin de yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya destek vermek isteyenler 1507 kısa SMS numarasına 15 Temmuz yazarak destekte bulunabilecekler.

 


GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERDEN YARDIMLAR 

 

Sokaklarda darbecilerin tanklarına göğüs geren ve FETÖ militanlarının kurşunlarıyla şehit olan vatandaşlar unutulmadı. Başbakan Binali Yıldırım’ın genelgesiyle başlatılan yardım kampanyasına, gerçek ve tüzel kişilerden yardımlar geliyor.
 

 

 

 

15 Temmuz darbe kalkışması kapsamında hayatlarını kaybedenler arasında Nevşehirli vatandaşlarında bulunduğu kampanya vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
SMS MESAJIYLA 5 TL’LİK BAĞIŞ 
 

 

 

Şehit yakınları ve gazilerin yarasını sarmayı hedefleyen kampanyada, birçok banka aracılığı ile bağış yapılabiliyor.
 

 

 

Ayrıca vatandaşların kampanyaya daha rahat ulaşabilmesi için Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom (Avea) GSM operatörleri de devreye girdi. Bu üç operatörden de 1507 kısa SMS numarasına “15 Temmuz” yazarak 5 TL bağış yapılabiliyor. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaş, kurum ve kuruluşlarla sivil toplum örgütleri yardımlarını TL ve döviz olarak verilen banka ve hesap numaralarına yatırabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.