Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirliler Öğrenciler Haydi Ücretsiz Yaz Okulları Kayıtları Başladı

NEVŞEHİR 02.06.2017 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirliler Öğrenciler Haydi Ücretsiz Yaz Okulları Kayıtları Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçelerde kurulan kayıt büroları ile birlikte“Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçelerde kurulan kayıt büroları ile birlikte“Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile  Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.     Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer yaptığı açıklamada 2016-2017 Eğitim - Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Tatilde zamanlarını antrenörlerimiz eşliğinde en iyi şekilde değerlendirmeleri için velilerimize seslenen İl Müdürümüz, çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkısı çok büyük olacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için Ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Velilerimizden çocuklarımıza kayıt yaptırma konusunda öncülük ederek  sporu sevmelerine yardımcı olup hayatlarının vazgeçilmezi yaparak kendilerini sevdikleri spor branşında kanıtlamalarına imkan sağlayarak tüm çocuklarımızı ve halkımızı Spor Kompleksimize davet ediyoruz denildi.   29 Haziran Perşembe günü Spor Kompleksininde açılışı yapılarak başlayacak olan Yaz Spor okulları Eylül ayının ilk haftasında sona erecektir.   Kayıt Yerleri;                                    Damat İbrahim Paşa Spor Salonu Girişindeki Kayıt Bürosu ,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüklerimiz    Açılacak olan branşları; Atletizm                                 Badminton Basketbol                              Bisiklet Boks                                       Cimnastik Masa Tenisi                            Futbol Güreş                                      Voleybol Hentbol                                  Taekwondo                       Okçuluk                                 Halter Satranç                                   Yüzme ( Ücretli) Tenis                                       Dağcılık  Judo                                      Kick Boks Su Topu                                      HAYDİ ÇOCUKLAR SPOR KOMPLEKSİNE .
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçelerde kurulan kayıt büroları ile birlikte“Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçelerde kurulan kayıt büroları ile birlikte“Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile  Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

   

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer yaptığı açıklamada 2016-2017 Eğitim - Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Tatilde zamanlarını antrenörlerimiz eşliğinde en iyi şekilde değerlendirmeleri için velilerimize seslenen İl Müdürümüz, çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkısı çok büyük olacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için Ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Velilerimizden çocuklarımıza kayıt yaptırma konusunda öncülük ederek  sporu sevmelerine yardımcı olup hayatlarının vazgeçilmezi yaparak kendilerini sevdikleri spor branşında kanıtlamalarına imkan sağlayarak tüm çocuklarımızı ve halkımızı Spor Kompleksimize davet ediyoruz denildi.

 

29 Haziran Perşembe günü Spor Kompleksininde açılışı yapılarak başlayacak olan Yaz Spor okulları Eylül ayının ilk haftasında sona erecektir.

 

Kayıt Yerleri;                                   

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu Girişindeki Kayıt Bürosu ,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüklerimiz

 

 Açılacak olan branşları;

Atletizm                                 Badminton

Basketbol                              Bisiklet

Boks                                       Cimnastik

Masa Tenisi                            Futbol

Güreş                                      Voleybol

Hentbol                                  Taekwondo                      

Okçuluk                                 Halter

Satranç                                   Yüzme ( Ücretli)

Tenis                                       Dağcılık

 Judo                                      Kick Boks

Su Topu 

                                    HAYDİ ÇOCUKLAR SPOR KOMPLEKSİNE

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.