MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Hakemi Mağlup Edemedi

SPOR 14.01.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Hakemi Mağlup Edemedi

Bölgesel Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor’u Gazi Stadyumunda konuk etti.
  BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk dakikasından itibaren Aksaray Belediyespor kalesinde gol arayan taraf olan temsilcimiz arzuladığı golü 44.dakikada penaltıdan Hüseyin’in kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor gol aradığı dakikalarda Aksaray Belediyorspor penaltı atışı kazandı. 53. Dakikada Aksaray Belediyesporlu Samet’in kullandığı penaltı ile maçta 1-1 eşitlik sağlandı. Bu dakikadan sonra temsilcimiz Nevşehirspor rakip kaleyi adeta ablukaya alırken forvette özellikle Buzo’nun isteksiz hareketleri nedeniyle aradığımız golü bulamadık. Maçın orta hakemi son dakikalarda Nevşehirspor’un yüzde yüzlük penaltısını es geçmesinin ardından maçta 1-1 eşitlikle sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor’u Gazi Stadyumunda konuk etti.

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk dakikasından itibaren Aksaray Belediyespor kalesinde gol arayan taraf olan temsilcimiz arzuladığı golü 44.dakikada penaltıdan Hüseyin’in kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor gol aradığı dakikalarda Aksaray Belediyorspor penaltı atışı kazandı. 53. Dakikada Aksaray Belediyesporlu Samet’in kullandığı penaltı ile maçta 1-1 eşitlik sağlandı. Bu dakikadan sonra temsilcimiz Nevşehirspor rakip kaleyi adeta ablukaya alırken forvette özellikle Buzo’nun isteksiz hareketleri nedeniyle aradığımız golü bulamadık. Maçın orta hakemi son dakikalarda Nevşehirspor’un yüzde yüzlük penaltısını es geçmesinin ardından maçta 1-1 eşitlikle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.