MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor 3 Puanı Tek Golle Aldı

SPOR 26.11.2017 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor 3 Puanı Tek Golle Aldı

Nevşehirspor, Talasgücü Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.
    BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup etmesinin ardından liderlik koltuğuna yeniden oturdu.   BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Talasgücü Belediyespor’u 78.dakikada Serhan’ın kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.   Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor ileri uçta yeterince organize olamaması nedeniyle ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısının hemen başında da rakibini adeta kendi sahasına hapseden temsilcimiz Nevşehirspor, aradığı golü 78.dakikada Serhan ile buldu. Bu dakikadan sonra Talasgücü Belediyespor beraberlik için atak bir oyun sergilerken temsilcimiz Nevşehirspor bu dakikalarda sıkıntılı dakikalar yaşasa da maçtan 1-0 galip gelmesini bildi.   Temsilcimiz Nevşehirspor bu sonucun ardından maç fazlasıyla yeniden haftayı lider kapattı. 
Nevşehirspor, Talasgücü Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

 

 

BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup etmesinin ardından liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

 

BAL Ligi 5.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Talasgücü Belediyespor’u 78.dakikada Serhan’ın kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.

 

Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor ileri uçta yeterince organize olamaması nedeniyle ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısının hemen başında da rakibini adeta kendi sahasına hapseden temsilcimiz Nevşehirspor, aradığı golü 78.dakikada Serhan ile buldu. Bu dakikadan sonra Talasgücü Belediyespor beraberlik için atak bir oyun sergilerken temsilcimiz Nevşehirspor bu dakikalarda sıkıntılı dakikalar yaşasa da maçtan 1-0 galip gelmesini bildi.

 

Temsilcimiz Nevşehirspor bu sonucun ardından maç fazlasıyla yeniden haftayı lider kapattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.