Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor 4 Futbolcu Transferi Yaptı

SPOR 03.01.2017 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor 4 Futbolcu Transferi Yaptı

Nevşehirspor, devre arası transfer döneminde 4 transfer yaptı.
Nevşehirspor, devre arası transfer döneminde 4 transfer yaptı.   Antalyada kampta bulunan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor'da transferde atağa kalktı   Ön libero (orta saha) Emre Erol,  kanat oyuncuları Gökhan Özkan ve Erdal Küçükkara ve forvet Enes Nalbantoğlu'nu transfer eden Nevşehirspor, bir takviye de stoper mevkine yaptı.   3. Lig ekibi Ankara Demirspor'un formasını giyen Taner Araz, ligin 2. devresinde Nevşehirspor'un başarısı için ter dökecek.      
Nevşehirspor, devre arası transfer döneminde 4 transfer yaptı.

Nevşehirspor, devre arası transfer döneminde 4 transfer yaptı.

 

Antalyada kampta bulunan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor'da transferde atağa kalktı

 

Ön libero (orta saha) Emre Erol,  kanat oyuncuları Gökhan Özkan ve Erdal Küçükkara ve forvet Enes Nalbantoğlu'nu transfer eden Nevşehirspor, bir takviye de stoper mevkine yaptı.

 

3. Lig ekibi Ankara Demirspor'un formasını giyen Taner Araz, ligin 2. devresinde Nevşehirspor'un başarısı için ter dökecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.