Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Altın Değerinde 3 Puan İle Döndü

SPOR 18.03.2018 - 15:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Altın Değerinde 3 Puan İle Döndü

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Kayseri deplasmanından altın değerinde 3 puan ile döndü.
  BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Talas Belediyespor ile deplasmana karşılaştı. Maçın henüz ilk dakikalarında Buzo’nun golü ile öne geçen temsilcimiz Nevşehirspor ilk yarıyı da bu skorla tamamladı.   Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında ise Talas Belediyespor Burak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği getirdi. Maçın 50.dakikasında ise temsilcimiz Nevşehirspor bu kez Seyhan’ın kaydettiği gol ile maçta bir kez daha öne geçti. 57.dakikada ise Talas Belediyespor Eray ile yeniden eşitliği sağladı. Ancak bu dakikadan sonra temsilcimiz Nevşehirspor oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Nevşehirspor 67.dakikada Furkan, 81.dakikada Buzo ve 90.dakikada Aydın Kuzu’nun golleriyle maçı 5-2 kazanmasını bildi.   Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehirspor altın değerinde 3 puanı kazanarak grupta çok büyük bir avantajı eline geçirmiş oldu.
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Kayseri deplasmanından altın değerinde 3 puan ile döndü.

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Talas Belediyespor ile deplasmana karşılaştı. Maçın henüz ilk dakikalarında Buzo’nun golü ile öne geçen temsilcimiz Nevşehirspor ilk yarıyı da bu skorla tamamladı.

 

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında ise Talas Belediyespor Burak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği getirdi. Maçın 50.dakikasında ise temsilcimiz Nevşehirspor bu kez Seyhan’ın kaydettiği gol ile maçta bir kez daha öne geçti. 57.dakikada ise Talas Belediyespor Eray ile yeniden eşitliği sağladı. Ancak bu dakikadan sonra temsilcimiz Nevşehirspor oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Nevşehirspor 67.dakikada Furkan, 81.dakikada Buzo ve 90.dakikada Aydın Kuzu’nun golleriyle maçı 5-2 kazanmasını bildi.

 

Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehirspor altın değerinde 3 puanı kazanarak grupta çok büyük bir avantajı eline geçirmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.