Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Aydın Kuzu ile Anlaştı

SPOR 07.01.2018 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Aydın Kuzu ile Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor Aydın Kuzu ile anlaştı.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor geçtiğimiz yıl Nevşehirspor’un başarısı için ter döken Aydın Kuzu ile anlaştı. Bu sabah Nevşehir’e gelen Aydın Kuzu, Nar kasabasında bulunan Nevşehirspor tesislerine yerleşti. Resmi anlaşmanın ise önümüzde ki saatlerde yapılması bekleniyor.   Haftaya başlayacak olan ikinci yarı öncesinde 10 numara bir transfer yapan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçı öncesinde ise böylesine bir transfer yapması taraftarlar arasında da büyük takdir topladı.  
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor Aydın Kuzu ile anlaştı.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor geçtiğimiz yıl Nevşehirspor’un başarısı için ter döken Aydın Kuzu ile anlaştı. Bu sabah Nevşehir’e gelen Aydın Kuzu, Nar kasabasında bulunan Nevşehirspor tesislerine yerleşti. Resmi anlaşmanın ise önümüzde ki saatlerde yapılması bekleniyor.

 

Haftaya başlayacak olan ikinci yarı öncesinde 10 numara bir transfer yapan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçı öncesinde ise böylesine bir transfer yapması taraftarlar arasında da büyük takdir topladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.