Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Bir Transfer Daha Yaptı

SPOR 15.09.2017 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Bir Transfer Daha Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele edecek olan Nevşehirspor, Cizrespor’dan Aykut Eren’i transfer etti.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele edecek olan Nevşehirspor, Cizrespor’dan Aykut Eren’i transfer etti.   Süper Toto Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele edecek olan Nevşehirspor, 3.lig 3.grupta mücadele eden Cizrespor’dan defans oyuncusu Aykut Eren’i transfer etti. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ile görüşen Aykut Eren kendisini bir yıllığına Nevşehirsporlu yapan anlaşmaya imza attı.   Kulüp Başkanı Salih Dirikoç açıklamasında, “ Nevşehirspor olarak geçtiğimiz hafta Yüksekova Belediyespor ile oynamış olduğumuz hazırlık maçında oyuncumuz Canberk Soykkuvvet’in sakatlanması bizleri derinden üzdü. Şampiyonluk yolunda kadromuzu bu ve benzeri sakatlıklara karşı geniş tutmak amacıyla 3.lig 3.grupta oynayan Cizrespor’dan ön libero mevkiinde oynayan Aykut Eren ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele edecek olan Nevşehirspor, Cizrespor’dan Aykut Eren’i transfer etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele edecek olan Nevşehirspor, Cizrespor’dan Aykut Eren’i transfer etti.

 

Süper Toto Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele edecek olan Nevşehirspor, 3.lig 3.grupta mücadele eden Cizrespor’dan defans oyuncusu Aykut Eren’i transfer etti. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ile görüşen Aykut Eren kendisini bir yıllığına Nevşehirsporlu yapan anlaşmaya imza attı.

 

Kulüp Başkanı Salih Dirikoç açıklamasında, “ Nevşehirspor olarak geçtiğimiz hafta Yüksekova Belediyespor ile oynamış olduğumuz hazırlık maçında oyuncumuz Canberk Soykkuvvet’in sakatlanması bizleri derinden üzdü. Şampiyonluk yolunda kadromuzu bu ve benzeri sakatlıklara karşı geniş tutmak amacıyla 3.lig 3.grupta oynayan Cizrespor’dan ön libero mevkiinde oynayan Aykut Eren ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.