MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor’da Belirsizlik Devam Ediyor

SPOR 17.05.2018 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor’da Belirsizlik Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlamasının ardından 13 yıl aradan sonra 3.Lige yükselen kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da belirsizlik devam ediyor.
  BAL Ligi 5.grubu lider tamamlamasının ardında Ödemiş Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek 13 yıl aradan sonra 3.Lige yükselen kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da yönetim belirsizliği devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta önce Salih Dirikoç başkanlığında toplanan yönetim tamam mı devam mı kararını açıklaması beklenirken yapılan toplantı sonrasında kamuoyuna açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bırakmaya devam etti. Başta Nevşehirspor taraftarları olmak üzere spor kamuoyu tarafından merakla beklenen tamam mı devam mı kararını Salih Dirikoç ve yönetiminin ne zaman açıklayacağı ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.   Sezon öncesinde ise 3.lig takımlarının transfer sezonunu erken açması ise Nevşehirspor’da yaşanan yönetim belirsizlik nedeniyle ilerleme kaydedilmemesi spor kamuoyundan tepkilere neden oluyor.
Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlamasının ardından 13 yıl aradan sonra 3.Lige yükselen kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da belirsizlik devam ediyor.

 

BAL Ligi 5.grubu lider tamamlamasının ardında Ödemiş Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek 13 yıl aradan sonra 3.Lige yükselen kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da yönetim belirsizliği devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta önce Salih Dirikoç başkanlığında toplanan yönetim tamam mı devam mı kararını açıklaması beklenirken yapılan toplantı sonrasında kamuoyuna açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bırakmaya devam etti. Başta Nevşehirspor taraftarları olmak üzere spor kamuoyu tarafından merakla beklenen tamam mı devam mı kararını Salih Dirikoç ve yönetiminin ne zaman açıklayacağı ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.

 

Sezon öncesinde ise 3.lig takımlarının transfer sezonunu erken açması ise Nevşehirspor’da yaşanan yönetim belirsizlik nedeniyle ilerleme kaydedilmemesi spor kamuoyundan tepkilere neden oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.