Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'da Bu Hafta Maçta Hedef Mutlak Galibiyet

SPOR 11.11.2016 - 22:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'da Bu Hafta Maçta Hedef Mutlak Galibiyet

Nevşehirspor GK, sezonun sekizinci kendisi için yedinci maçı için var (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) gücüyle hazırlanıyor.
Nevşehirspor GK, sezonun sekizinci  kendisi için yedinci maçı için var (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) gücüyle hazırlanıyor.   13 Kasım 2016 Pazar günü saat 14.00’de ligdeki altıncı maçını deplasmanda grup lideri Yeni Altındağ Belediyespor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle ligde yeniden şampiyonluğuna adayı olduğunu ispatlamış olacak.    Yeni Teknik Direktör Tahir Çopur komutasında üç maç üst üste kazanarak moral bulan  Nevşehirspor güzel bir sonuç alarak galibiyet serisine devam ettirerek taraftarlarına deplasmanda oynayacağı Yeni Altındağ Belediyespor maçında sevindirmek istiyor.     VURDUĞUNUZ GOL OLSUN   Kırmızı Beyazlılar, rakibi ile yapacağı maç öncesinde taraftarının vereceği desteği fazlasıyla güveniyor. Nevşehirspor taraftarları takımlarına sahip çıkarken 1-2 mağlubiyetle takımlarından vazgeçmediklerin gösterdi. Deplasmana desteklerini devam etti. Bu maça 70 kişilik taraftar desteği olacak belki ama Nevşehirspor futbolcu ve teknik heyet asla yalnız yürümeyecekler.   MAÇ 14.00’DE BAŞLIYOR   Nevşehir Gençlikspor – Yeni Aldındağ Belediyespor ile yapacağı maç Pazar günü saat 14.00’de Ankara’da oynanacak. Galibiyete uzanmak arzusunda olan Kırmızı Beyazlılar futbolcular, bunu başaracaklarına inanıyorlar.   Lalehaber olarak Maçta Kırmızı Beyazlılar’a başarılar diliyor, puanınız bol olsun vurduğunuz gol olsun diyoruz.   
Nevşehirspor GK, sezonun sekizinci kendisi için yedinci maçı için var (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) gücüyle hazırlanıyor.

Nevşehirspor GK, sezonun sekizinci  kendisi için yedinci maçı için var (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) gücüyle hazırlanıyor.

 

13 Kasım 2016 Pazar günü saat 14.00’de ligdeki altıncı maçını deplasmanda grup lideri Yeni Altındağ Belediyespor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle ligde yeniden şampiyonluğuna adayı olduğunu ispatlamış olacak. 

 

Yeni Teknik Direktör Tahir Çopur komutasında üç maç üst üste kazanarak moral bulan  Nevşehirspor güzel bir sonuç alarak galibiyet serisine devam ettirerek taraftarlarına deplasmanda oynayacağı Yeni Altındağ Belediyespor maçında sevindirmek istiyor.  

 

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

 

Kırmızı Beyazlılar, rakibi ile yapacağı maç öncesinde taraftarının vereceği desteği fazlasıyla güveniyor. Nevşehirspor taraftarları takımlarına sahip çıkarken 1-2 mağlubiyetle takımlarından vazgeçmediklerin gösterdi. Deplasmana desteklerini devam etti. Bu maça 70 kişilik taraftar desteği olacak belki ama Nevşehirspor futbolcu ve teknik heyet asla yalnız yürümeyecekler.

 

MAÇ 14.00’DE BAŞLIYOR

 

Nevşehir Gençlikspor – Yeni Aldındağ Belediyespor ile yapacağı maç Pazar günü saat 14.00’de Ankara’da oynanacak. Galibiyete uzanmak arzusunda olan Kırmızı Beyazlılar futbolcular, bunu başaracaklarına inanıyorlar.

 

Lalehaber olarak Maçta Kırmızı Beyazlılar’a başarılar diliyor, puanınız bol olsun vurduğunuz gol olsun diyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.