MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'da Demiroviç Dönemi Başladı

SPOR 19.12.2016 - 17:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'da Demiroviç Dönemi Başladı

NEVŞEHİR(İHA)- Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor Teknik Direktör Mesut Demiroviç ile anlaştı.
    NEVŞEHİR(İHA)- Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor Teknik Direktör Mesut Demiroviç ile anlaştı. Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve ligin ilk yarısını 22 puan ile dördüncü sırada tamamlayan Nevşehir spor yönetim kurulu Teknik Direktör Tahir Çopur’un görevine son verilmesinin ardından Bosna Hersekli Mesut Demiroviç ile bir buçuk yıllık prensipte anlaşmaya vardı. Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Tahir Çopur ile yolların ayrıldığını ve Bosna Hersekli Mesut Demiroviş ile anlaştıklarını kaydetti. Leblebici, “ 10 gün önce Tahir Çopur ile ilgili bir başka takım ile anlaşmak üzere olduğunu öğrendik. Bizde bu duyum sonrasında ikinci başkanımız Teknik Direktör Tahir Çopur ile görüştü. Tahir Çopur ise bize ben böyle bir takım çalıştırırken başka bir takım ile görüşecek kadar karaktersiz değilim dedi. Bizde buna istinaden hocamıza güvenerek yola devam ettik. Ancak hafta sonunda oynanan Sivas Demirspor maçının ardından ise Nevşehir’den kaçarmış gibi kendi aracına binip gitmesi ve aynı gün maçın ardından Çorum’da yayın yapan haber sitelerinde Tahir Çopur’un Çorum Belediyespor ile anlaştığına yönelik haberler çıktı. Bizde buna istinaden aynı akşam Tahir Çopur’un görevine son verdik. Şimdi ise uzun zamandır takipte olduğumuz Bosna Hersekli Mesut Demiroviç ile anlaştık. İkinci yarı öncesinde Mehmet Becerir, Aytaç Köse, Deniz Ozan Tintin, Muhammed Savaşçı, Fevzi Delikanlı  ile yollarımızı ayırdık. Kayseri Şekerspor’dan ön libero mevkiinde oynayan Emre Erol ve 3.ligde mücadele eden Kemerspor’da oynayan kanat oyuncusu Gökhan Özkan ile anlaştık. Hocamıza ise transfer konusunda da sınırsız yetki verdik. Nevşehir’de spor camiasına yeni hocamız ve transferlerimiz hayırlı olsun” dedi. Teknik Direktör Mesut Demiroviç ise Nevşehir’de olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Demiroviç, “ Nevşehir’den ilk teklif geldiğinde mutlu oldum ve düşünmeden kabul ettim. Ben bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takım ile çalışmaktan son derece mutlu olacağıma inanıyorum. Hedefimiz 12 maçta 12 galibiyet olacak. Rakiplerin bizim için ne yaptığı bizim için önemli değil. Muzaffer Başkanımızın ortaya koymuş olduğu proje beni heyecanlandırdı. Taraftarlarımız bizim 12.adamımızdır. Bizi her zaman destekledikleri gibi ikinci yarıda da desteklemelerini istiyorum” şeklinde konuştu.   
NEVŞEHİR(İHA)- Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor Teknik Direktör Mesut Demiroviç ile anlaştı.

 

 

NEVŞEHİR(İHA)- Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor Teknik Direktör Mesut Demiroviç ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve ligin ilk yarısını 22 puan ile dördüncü sırada tamamlayan Nevşehir spor yönetim kurulu Teknik Direktör Tahir Çopur’un görevine son verilmesinin ardından Bosna Hersekli Mesut Demiroviç ile bir buçuk yıllık prensipte anlaşmaya vardı.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Tahir Çopur ile yolların ayrıldığını ve Bosna Hersekli Mesut Demiroviş ile anlaştıklarını kaydetti. Leblebici, “ 10 gün önce Tahir Çopur ile ilgili bir başka takım ile anlaşmak üzere olduğunu öğrendik. Bizde bu duyum sonrasında ikinci başkanımız Teknik Direktör Tahir Çopur ile görüştü. Tahir Çopur ise bize ben böyle bir takım çalıştırırken başka bir takım ile görüşecek kadar karaktersiz değilim dedi. Bizde buna istinaden hocamıza güvenerek yola devam ettik. Ancak hafta sonunda oynanan Sivas Demirspor maçının ardından ise Nevşehir’den kaçarmış gibi kendi aracına binip gitmesi ve aynı gün maçın ardından Çorum’da yayın yapan haber sitelerinde Tahir Çopur’un Çorum Belediyespor ile anlaştığına yönelik haberler çıktı. Bizde buna istinaden aynı akşam Tahir Çopur’un görevine son verdik. Şimdi ise uzun zamandır takipte olduğumuz Bosna Hersekli Mesut Demiroviç ile anlaştık. İkinci yarı öncesinde Mehmet Becerir, Aytaç Köse, Deniz Ozan Tintin, Muhammed Savaşçı, Fevzi Delikanlı  ile yollarımızı ayırdık. Kayseri Şekerspor’dan ön libero mevkiinde oynayan Emre Erol ve 3.ligde mücadele eden Kemerspor’da oynayan kanat oyuncusu Gökhan Özkan ile anlaştık. Hocamıza ise transfer konusunda da sınırsız yetki verdik. Nevşehir’de spor camiasına yeni hocamız ve transferlerimiz hayırlı olsun” dedi.

Teknik Direktör Mesut Demiroviç ise Nevşehir’de olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Demiroviç, “ Nevşehir’den ilk teklif geldiğinde mutlu oldum ve düşünmeden kabul ettim. Ben bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takım ile çalışmaktan son derece mutlu olacağıma inanıyorum. Hedefimiz 12 maçta 12 galibiyet olacak. Rakiplerin bizim için ne yaptığı bizim için önemli değil. Muzaffer Başkanımızın ortaya koymuş olduğu proje beni heyecanlandırdı. Taraftarlarımız bizim 12.adamımızdır. Bizi her zaman destekledikleri gibi ikinci yarıda da desteklemelerini istiyorum” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.