Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'da Hangi Yönetici Taraftarlar ile Atıştı?

SPOR 09.10.2017 - 15:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'da Hangi Yönetici Taraftarlar ile Atıştı?

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da kraldan çok kralcıların olması dikkatlerden kaçmadı.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da kraldan çok kralcıların olması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehirspor’un hafta sonunda deplasmanda Belen Belediyespor ile 0-0 berabere kaldığı maçtan çok bir yöneticinin taraftarlara söylemiş olduğu sözler konuşuluyor. Maçın 0-0 eşitlik ile sona ermesinin ardından Nevşehirsporlu taraftarlar ilk olarak maçta iki net golü kaçına Buzo’ya destek verdiler. Daha sonra ise rakip takımın futbolcularının Nevşehirsporlu taraftarlara tepki vermesine taraftarlarda karşılık verdi.   İşte ne olduysa bu dakikadan sonra olanlar oldu. Nevşehirsporlu bir yönetici sanki taraftarları kendi deplasmanlara götürüyormuş gibi Metrisliler taraftarlarına “Sizi bir daha maça getirir miyim” diye çıkıştı. Nevşehirsporlu taraftarlar ile yönetici arasında kısa bir tartışma yaşanmasının ardından araya diğer yöneticilerin girmesiyle olaylar yatıştı.   Yönetici Olmak Demek Taraftarı mı hırpalamak?   Nevşehirsporlu bir yönetici ile taraftarların tartışmasının ardından ise yine aynı yönetici Nevşehir’den renklerine aşık olduğu Nevşehirspor’u Hatay’a desteklemek için giden genç bir taraftara tokat attığı ve hırpaladığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Nevşehirspor yönetiminden bir kişinin rakip takıma tepki gösteren genç taraftara önce tokat attığı ardından ise tartakladığı iddialarının ardından ise taraftarlar bu olayın ardından sosyal medya hesaplarından yönetici ismi vermeden eleştirmesi de dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’un ise yaşanan tüm bu gelişmeler karşısında yönetimde bulunan o kişiye nasıl bir tepki vereceği ise kamu oyu tarafından merakla bekleniyor. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da kraldan çok kralcıların olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor’da kraldan çok kralcıların olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehirspor’un hafta sonunda deplasmanda Belen Belediyespor ile 0-0 berabere kaldığı maçtan çok bir yöneticinin taraftarlara söylemiş olduğu sözler konuşuluyor. Maçın 0-0 eşitlik ile sona ermesinin ardından Nevşehirsporlu taraftarlar ilk olarak maçta iki net golü kaçına Buzo’ya destek verdiler. Daha sonra ise rakip takımın futbolcularının Nevşehirsporlu taraftarlara tepki vermesine taraftarlarda karşılık verdi.

 

İşte ne olduysa bu dakikadan sonra olanlar oldu. Nevşehirsporlu bir yönetici sanki taraftarları kendi deplasmanlara götürüyormuş gibi Metrisliler taraftarlarına “Sizi bir daha maça getirir miyim” diye çıkıştı. Nevşehirsporlu taraftarlar ile yönetici arasında kısa bir tartışma yaşanmasının ardından araya diğer yöneticilerin girmesiyle olaylar yatıştı.

 

Yönetici Olmak Demek Taraftarı mı hırpalamak?

 

Nevşehirsporlu bir yönetici ile taraftarların tartışmasının ardından ise yine aynı yönetici Nevşehir’den renklerine aşık olduğu Nevşehirspor’u Hatay’a desteklemek için giden genç bir taraftara tokat attığı ve hırpaladığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Nevşehirspor yönetiminden bir kişinin rakip takıma tepki gösteren genç taraftara önce tokat attığı ardından ise tartakladığı iddialarının ardından ise taraftarlar bu olayın ardından sosyal medya hesaplarından yönetici ismi vermeden eleştirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’un ise yaşanan tüm bu gelişmeler karşısında yönetimde bulunan o kişiye nasıl bir tepki vereceği ise kamu oyu tarafından merakla bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.