Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'da Meraklı Bekleyiş Neyi Bekliyorsunuz ?

SPOR 30.05.2017 - 22:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'da Meraklı Bekleyiş Neyi Bekliyorsunuz ?

Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici her iki görevinden de istifa etmesi sonrası Nevşehirde bir çok camiayı adeta şok etti.
Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici her iki görevinden de istifa etmesi sonrası Nevşehirde bir çok camiayı adeta şok etti.   Nevşehir’de öncelikle Nevşehirspor sorununa el atarak Nevşehirspora sahip çıkan ve Nevşehirsporu bugüne kadar olmadığı şekilde temsil eden Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici şok istifa kararı sonrası adeta herkesi şaşırttı.   Başarılı çalışmaları ve dik duruşu ile tanınan Muzaffer Leblebici’nin birden bire böyle bir kararı neden aldığı bilinmezken Leblebici sonrası tüm Nevşehirspor yönetimin istifası ile adeta kentin tek BAL ligindeki takımı olan Nevşehir spor sahipsiz kaldı.   Görev yaptığı sürede bir çok kesimde Nevşehirli olmadığını belirterek yıpratmaya çalışan o has Nevşehirliyim diyenler takıma bu zamana kadar tek kuruş vermemesine rağmen şimdide taşın elinin altına sokmaktan adeta korkuyorlar.   Neden korkuyorlar çünkü Garantici iş adamları para koyduğu yerde para kazanmayı severler. Nevşehirde böyle öyle kişiler o kadar çokki dedikodu ve laf etmeyi bilen o kalaklı kulaklı adamlar boşta kalan Nevşehirspora sahip bile çıkmadılar ve çıkmayacaklar.   KURBAN OLUN SİZ LEBLEBİCİ’YE   Nevşehirspor başkanlığı yapan Muzaffer Leblebici, samimi, dürüst ve karakterli kişiliği ile adeta bir çok kesimde sevilen olurken mert ve doğrucu karakteri ile Nevşehirliyim diye geçinip herkese çamur atan kişilerin yüzlerine lafı dos doğru söyleyince adeta nasıl bu adamı al aşağı ederiz diyenlerce didiklene didiklene en sonunda istifa ettirildi.   HER ŞEY YALAN TEK GERÇEK LEBLEBİCİ   Peki kendisi güzel ve doğru insan olan Leblebici istifası sonrası günler geçmesine rağmen bir tek kentte , takıma gönül veren taraftara saygılı olan hiçbir kişi çıkmaması her şey yalan tek gerçek Leblebici dedirtti.   Türkiye'nin birçok ilinde Nevşehirlileri kimse yadırgamazken örneği Fenerbahçe camiası Vefa Küçük’ü sen Nevşehirlisin diyerek dışlamazken Nevşehir kamuoyu Gaziantepli olup Nevşehir sevdası için çocuklarının rızkını gözü kapalı Nevşehirspor’a harcayan Muzaffer Leblebici'yi neden sahiplenmedi.   Bir çok Nevşehirliden delikanlı olan Başkanı kimler dışladı ?   BAŞKAN DAHA NE YAPSIN? Alınan skorların Başkan Muzaffer Leblebici ile alakası olmadığını söyleyen bir çok taraftar başkana sahip çıkarken “Başkanımız daha ne yapsın? Her şeyini camiamız için verdi, camiamıza sahip çıktı. Gelecek sezonda da bizlerle olmalı. Kendisini bırakmak istemiyoruz. Diyorlar.   Başkan Muzaffer Leblebici’nin bırakma kararını bir kez daha gözden geçireceği ve gelişmelere göre hareket edeceği düşünüyor. Nevşehirsporlu taraftarlar görünen o ki Muzaffer Leblebici devam ederse büyük sevinç yaşayacak. 
Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici her iki görevinden de istifa etmesi sonrası Nevşehirde bir çok camiayı adeta şok etti.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı olarak Nevşehir’de yola çıkan ve ilerleyen zamanlarda da Birlik Vakfı Şube Başkanlığına atanan Muzaffer Leblebici her iki görevinden de istifa etmesi sonrası Nevşehirde bir çok camiayı adeta şok etti.

 

Nevşehir’de öncelikle Nevşehirspor sorununa el atarak Nevşehirspora sahip çıkan ve Nevşehirsporu bugüne kadar olmadığı şekilde temsil eden Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici şok istifa kararı sonrası adeta herkesi şaşırttı.

 

Başarılı çalışmaları ve dik duruşu ile tanınan Muzaffer Leblebici’nin birden bire böyle bir kararı neden aldığı bilinmezken Leblebici sonrası tüm Nevşehirspor yönetimin istifası ile adeta kentin tek BAL ligindeki takımı olan Nevşehir spor sahipsiz kaldı.

 

Görev yaptığı sürede bir çok kesimde Nevşehirli olmadığını belirterek yıpratmaya çalışan o has Nevşehirliyim diyenler takıma bu zamana kadar tek kuruş vermemesine rağmen şimdide taşın elinin altına sokmaktan adeta korkuyorlar.

 

Neden korkuyorlar çünkü Garantici iş adamları para koyduğu yerde para kazanmayı severler. Nevşehirde böyle öyle kişiler o kadar çokki dedikodu ve laf etmeyi bilen o kalaklı kulaklı adamlar boşta kalan Nevşehirspora sahip bile çıkmadılar ve çıkmayacaklar.

 

KURBAN OLUN SİZ LEBLEBİCİ’YE

 

Nevşehirspor başkanlığı yapan Muzaffer Leblebici, samimi, dürüst ve karakterli kişiliği ile adeta bir çok kesimde sevilen olurken mert ve doğrucu karakteri ile Nevşehirliyim diye geçinip herkese çamur atan kişilerin yüzlerine lafı dos doğru söyleyince adeta nasıl bu adamı al aşağı ederiz diyenlerce didiklene didiklene en sonunda istifa ettirildi.

 

HER ŞEY YALAN TEK GERÇEK LEBLEBİCİ

 

Peki kendisi güzel ve doğru insan olan Leblebici istifası sonrası günler geçmesine rağmen bir tek kentte , takıma gönül veren taraftara saygılı olan hiçbir kişi çıkmaması her şey yalan tek gerçek Leblebici dedirtti.

 

Türkiye'nin birçok ilinde Nevşehirlileri kimse yadırgamazken örneği Fenerbahçe camiası Vefa Küçük’ü sen Nevşehirlisin diyerek dışlamazken Nevşehir kamuoyu Gaziantepli olup Nevşehir sevdası için çocuklarının rızkını gözü kapalı Nevşehirspor’a harcayan Muzaffer Leblebici'yi neden sahiplenmedi.

 

Bir çok Nevşehirliden delikanlı olan Başkanı kimler dışladı ?

 

BAŞKAN DAHA NE YAPSIN?

Alınan skorların Başkan Muzaffer Leblebici ile alakası olmadığını söyleyen bir çok taraftar başkana sahip çıkarken “Başkanımız daha ne yapsın? Her şeyini camiamız için verdi, camiamıza sahip çıktı. Gelecek sezonda da bizlerle olmalı. Kendisini bırakmak istemiyoruz. Diyorlar.

 

Başkan Muzaffer Leblebici’nin bırakma kararını bir kez daha gözden geçireceği ve gelişmelere göre hareket edeceği düşünüyor. Nevşehirsporlu taraftarlar görünen o ki Muzaffer Leblebici devam ederse büyük sevinç yaşayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.