Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor’dan Altın Gol

SPOR 17.12.2017 - 16:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor’dan Altın Gol

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Ceyhanspor’u 1-0 mağlup etti.
  BAL Ligi 5.grup müsabakasından ilk yarının son maçında Nevşehirspor, Ceyhanspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün oyun oynayan temsilcimiz Nevşehirspor maçın uzatma dakikalarında Coşkun’un kaydettiği gol ile maçı 1-0 kazanmasını bildi. Ceyhanspor’da maçın ilk yarısında rakibine dirsek atan Abwo kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan itibaren ise Nevşehirspor maçı Ceyhanspor sahasına yıktı. Maçın ilk yarısında aradığı golü bulamayan Nevşehirspor soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.   Maçın ikinci yarısında da ilk yarıda ortaya koyduğu oyunu sürdüren Nevşehirspor yakaladığı fırsatlardan yararlanamazken Serhan’ın şutu direkten döndü. Maçın 80.dakikasında ise ikinci sarı kartını gören Ceyhansporlu futbolcu Gökhan takımını 9 kişi bırakırken bu dakikadan itibaren maç tek kale oynanmaya başladı.   Ceyhansporlu futbolcuların her fırsatta kendini yere bırakmasına ise taraftarlar büyük tepki gösterirken maçın 4.hakemi ise maçın sonuna 6 dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında Coşkun ceza sahasında çalımlarla geçtiği Ceyhansporlu futbolcular sonrasında son vuruşu oldukça sert ve düzgün yaptı ve Nevşehirspor’un golünü kaydetti.   Maçta bu sonuçla biterken temsilcimiz Nevşehirspor altın değerinde 3 puanı son dakikada attığı gol ile almasını bildi.    
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Ceyhanspor’u 1-0 mağlup etti.

 

BAL Ligi 5.grup müsabakasından ilk yarının son maçında Nevşehirspor, Ceyhanspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün oyun oynayan temsilcimiz Nevşehirspor maçın uzatma dakikalarında Coşkun’un kaydettiği gol ile maçı 1-0 kazanmasını bildi. Ceyhanspor’da maçın ilk yarısında rakibine dirsek atan Abwo kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan itibaren ise Nevşehirspor maçı Ceyhanspor sahasına yıktı. Maçın ilk yarısında aradığı golü bulamayan Nevşehirspor soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

 

Maçın ikinci yarısında da ilk yarıda ortaya koyduğu oyunu sürdüren Nevşehirspor yakaladığı fırsatlardan yararlanamazken Serhan’ın şutu direkten döndü. Maçın 80.dakikasında ise ikinci sarı kartını gören Ceyhansporlu futbolcu Gökhan takımını 9 kişi bırakırken bu dakikadan itibaren maç tek kale oynanmaya başladı.

 

Ceyhansporlu futbolcuların her fırsatta kendini yere bırakmasına ise taraftarlar büyük tepki gösterirken maçın 4.hakemi ise maçın sonuna 6 dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında Coşkun ceza sahasında çalımlarla geçtiği Ceyhansporlu futbolcular sonrasında son vuruşu oldukça sert ve düzgün yaptı ve Nevşehirspor’un golünü kaydetti.

 

Maçta bu sonuçla biterken temsilcimiz Nevşehirspor altın değerinde 3 puanı son dakikada attığı gol ile almasını bildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.