Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'dan Bir Transfer Daha

SPOR 25.01.2017 - 12:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'dan Bir Transfer Daha

Nevşehirspor da bir transfer daha yaptı.
Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Nevşehirspor Dersim Spordan Furkan Taştemir'i transfer etti.   BAL Ligi Temsilcimiz Nevşehir spor transferlerine devam ediyor. Teknik Direktör Demiroviç'in raporları doğrultusunda transferlerini bir bir gerçekleştiren Nevşehir spor Yönetimi bu kez de Dersim spordan Furkan Taşdemir'i renklerine bağladı. Fenerbahçe alt yapısından yetişen Furkan Daştemir Nevşehirsporun yeni orta saha transferi oldu. 1995 Dogumlu Furkan Taşdemir Fenerbahçe alt yapısında futbol hayatına başladı  Darıca spor KızılcaBölük spor Aksaray Spor Dersim spor 'da futbol oynadı.          
Nevşehirspor da bir transfer daha yaptı.

Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Nevşehirspor Dersim Spordan Furkan Taştemir'i transfer etti.

 

BAL Ligi Temsilcimiz Nevşehir spor transferlerine devam ediyor. Teknik Direktör Demiroviç'in raporları doğrultusunda transferlerini bir bir gerçekleştiren Nevşehir spor Yönetimi bu kez de Dersim spordan Furkan Taşdemir'i renklerine bağladı.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen Furkan Daştemir Nevşehirsporun yeni orta saha transferi oldu.

1995 Dogumlu Furkan Taşdemir Fenerbahçe alt yapısında futbol hayatına başladı  Darıca spor KızılcaBölük spor Aksaray Spor Dersim spor 'da futbol oynadı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.