Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'dan Kilis Belediyespor'a Futbol Dersi

SPOR 01.10.2017 - 15:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'dan Kilis Belediyespor'a Futbol Dersi

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Kilis Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.
    BAL Ligi 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Kilis Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.   BAL Ligi 5. Grup müsabakasında Nevşehirspor Gazi Stadyumunda Kilis Belediyespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında oldukça tutuk bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor maçın 39.dakikasında Kilis Belediyesporlu futbolcu Recep Doğan’ın attığı mükemmel gol ile 1-0 geriye düştü. Maçın ilk yarısında da böyle tamamlandı.   2.Yarı Bambaşka Bir Nevşehirspor Çıktı   Kilis Belediyespor maçının ilk yarısında 1-0 geride tamamlayan Nevşehirspor ikinci yarıya adeta bambaşka bir futbol ile çıktı. İkinci yarının hemen başında 46.dakikada Nevşehirspor Hakan Doğan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra baskısını iyice artıran Nevşehirspor sağdan gelen ortada Buzo’nun adeta fotoğraf çektirerek kaydettiği kafa golü maçta 2-1 öne geçti. Taraftarların üç üç tezahüratlarına duyarsız kalmayan Nevşehirspor 59.dakikada Şafak Bayraktar’ın kaydettiği gol ile maçta 3-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunu kendi kontrolünde tutan temsilcimiz Nevşehirspor maçın 90 dakikasını da bu skorla tamamlarken puanını 6’ya çıkarttı.   Meterisliler 90 Dakika Susmadı   Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler 12.adam görevini eksiksiz olarak yerine getirdi. Maçın ilk düdüğünden itibaren Nevşehirspor’a destek olan taraftarlar Kilis Belediyespor’un 1-0 öne geçmesinin şokunu kısa sürede atlatarak Nevşehirsporlu futbolcuların oyuna konsantresini sağladı. Maçın ardından ise Nevşehirsporlu futbolcular Meterisliler taraftar grubunun bulunduğu açık tribüne giderek galibiyeti kutladı.  
BAL Ligi 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Kilis Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

 

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Kilis Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

 

BAL Ligi 5. Grup müsabakasında Nevşehirspor Gazi Stadyumunda Kilis Belediyespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında oldukça tutuk bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor maçın 39.dakikasında Kilis Belediyesporlu futbolcu Recep Doğan’ın attığı mükemmel gol ile 1-0 geriye düştü. Maçın ilk yarısında da böyle tamamlandı.

 

2.Yarı Bambaşka Bir Nevşehirspor Çıktı

 

Kilis Belediyespor maçının ilk yarısında 1-0 geride tamamlayan Nevşehirspor ikinci yarıya adeta bambaşka bir futbol ile çıktı. İkinci yarının hemen başında 46.dakikada Nevşehirspor Hakan Doğan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra baskısını iyice artıran Nevşehirspor sağdan gelen ortada Buzo’nun adeta fotoğraf çektirerek kaydettiği kafa golü maçta 2-1 öne geçti. Taraftarların üç üç tezahüratlarına duyarsız kalmayan Nevşehirspor 59.dakikada Şafak Bayraktar’ın kaydettiği gol ile maçta 3-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunu kendi kontrolünde tutan temsilcimiz Nevşehirspor maçın 90 dakikasını da bu skorla tamamlarken puanını 6’ya çıkarttı.

 

Meterisliler 90 Dakika Susmadı

 

Nevşehirspor taraftar grubu Meterisliler 12.adam görevini eksiksiz olarak yerine getirdi. Maçın ilk düdüğünden itibaren Nevşehirspor’a destek olan taraftarlar Kilis Belediyespor’un 1-0 öne geçmesinin şokunu kısa sürede atlatarak Nevşehirsporlu futbolcuların oyuna konsantresini sağladı. Maçın ardından ise Nevşehirsporlu futbolcular Meterisliler taraftar grubunun bulunduğu açık tribüne giderek galibiyeti kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.