Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor’dan Örnek Davranış

SPOR 09.02.2018 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor’dan Örnek Davranış

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda oynanacak olan 7 Mart Kadirlispor maçı öncesinde örnek alınacak bir karara imza attı.
  Nevşehirspor yönetimi hafta içerisinde almış olduğu karar ile 11 Şubat Pazar günü Gazi Stadyumunda oynanacak olan Kadirli maçı öncesinde sadece bu maça özel olarak kombineleri iptal etti. Gazi stadyumunda Pazar günü oynanacak olan maçta Nevşehirspor’a destek vermek isteyen taraftarlardan bilet parası alınacak ve geliri ise Afrin şehidimiz Uzman Onbaşı Şahin Kaya’nın ailesine bağışlanacak.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehirspor yönetimini böylesine önemli ve örnek alınacak bir karar aldığı için tebrik eder tüm vatandaşlarımızı maça davet ediyoruz. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda oynanacak olan 7 Mart Kadirlispor maçı öncesinde örnek alınacak bir karara imza attı.

 

Nevşehirspor yönetimi hafta içerisinde almış olduğu karar ile 11 Şubat Pazar günü Gazi Stadyumunda oynanacak olan Kadirli maçı öncesinde sadece bu maça özel olarak kombineleri iptal etti. Gazi stadyumunda Pazar günü oynanacak olan maçta Nevşehirspor’a destek vermek isteyen taraftarlardan bilet parası alınacak ve geliri ise Afrin şehidimiz Uzman Onbaşı Şahin Kaya’nın ailesine bağışlanacak.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehirspor yönetimini böylesine önemli ve örnek alınacak bir karar aldığı için tebrik eder tüm vatandaşlarımızı maça davet ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.