Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Diye Yazılır, Şampiyon Diye Okunur

SPOR 08.04.2018 - 15:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Diye Yazılır, Şampiyon Diye Okunur

Nevşehirspor, Bölgesel Aamatör ligi 5. Grubun şampiyonluğunu, Ceyhanspor deplasmanında elde ettiği 3-1 lik galibiyetle ilan etti.
  Ceyhan Şehir Stadında , bin 500'e  yakın taraftarının desteği ile karşılaşmaya başlayan Nevşehirspor,ilk golüne Aykut’un ayağından 8. dakikada kazandı. Baskılı oyununu sürdüren Nevşehirspor, Yannig’in ayağından 25. Dakikada deplasmanda 2-0 öne geçmeyi başardı. 26. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Fatih, karşılaşmada durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı da bu sonuçla kapandı.   İkinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 89. Dakikasında Aydın Kuzu’nun golü ile karşılaşmada 3-1 lik galibiyete ulaşan Nevşehirspor, elde ettiği bu sonuç ile 2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluğunu ilan eden takım oldu.   Karşılaşmanın bitimi ile birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer,Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar büyük bir coşku yaşadılar.   Nevşehirsporlu futbolcular ve kulüp yöneticileri ve teknik kadro da elde edilen şampiyonluk sevincini, taraftarları selamlayarak paylaştılar.   Nevşehirspor’un şampiyonluğu., şehir merkezinde de büyük blir sevinçle karşılandı.Nevşehirliler araçlarıyla şehir içinde şampiyonluk turu attılar.
Nevşehirspor, Bölgesel Aamatör ligi 5. Grubun şampiyonluğunu, Ceyhanspor deplasmanında elde ettiği 3-1 lik galibiyetle ilan etti.

 

Ceyhan Şehir Stadında , bin 500'e  yakın taraftarının desteği ile karşılaşmaya başlayan Nevşehirspor,ilk golüne Aykut’un ayağından 8. dakikada kazandı. Baskılı oyununu sürdüren Nevşehirspor, Yannig’in ayağından 25. Dakikada deplasmanda 2-0 öne geçmeyi başardı. 26. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Fatih, karşılaşmada durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı da bu sonuçla kapandı.

 

İkinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 89. Dakikasında Aydın Kuzu’nun golü ile karşılaşmada 3-1 lik galibiyete ulaşan Nevşehirspor, elde ettiği bu sonuç ile 2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluğunu ilan eden takım oldu.

 

Karşılaşmanın bitimi ile birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer,Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar büyük bir coşku yaşadılar.

 

Nevşehirsporlu futbolcular ve kulüp yöneticileri ve teknik kadro da elde edilen şampiyonluk sevincini, taraftarları selamlayarak paylaştılar.

 

Nevşehirspor’un şampiyonluğu., şehir merkezinde de büyük blir sevinçle karşılandı.Nevşehirliler araçlarıyla şehir içinde şampiyonluk turu attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.