Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor, Gol Oldu, Yağdı

SPOR 12.11.2017 - 16:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor, Gol Oldu, Yağdı

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor, Niğde temsilcisi Azatlıspor’u 8-0 mağlup etti.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor, Niğde temsilcisi Azatlıspor’u 8-0 mağlup etti.   Gazi Stadyumunda grubun zayıf takımı karşısında oldukça etkili oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor Azatlıspor’a karşı adeta gol oldu yağdı.  Maçın henüz 14.dakikasında penaltı kazanan Nevşehirspor Hakan Aydın’ın kullandığı penaltı atışından yararlanamadı. Maçın 19. Dakikasında Coşkun Korkmaz’ın açtığı gol perdesinde 24.dakikada Hakan Doğan Nevşehirspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 32 ve 34.dakikasında Chibuzor ve 38.dakikada Yannıck’ın kaydettiği gol ile ilk yarıyı 5-0 önde kapatan temsilcimiz Nevşehirspor maçın ikinci yarısının 50.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Chıbuzor’un golü ile maçta 6-0 öne geçti. 51.dakikada Hakan Doğan kendisinin ikinci takımının 7.golünü kaydederken maçın kapanış golünü ise 65.dakikada Hüseyin Civelek kaydetti.   Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehirspor puanını 17’ye çıkartırken haftayı ikinci sırada kapattı. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor, Niğde temsilcisi Azatlıspor’u 8-0 mağlup etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor, Niğde temsilcisi Azatlıspor’u 8-0 mağlup etti.

 

Gazi Stadyumunda grubun zayıf takımı karşısında oldukça etkili oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor Azatlıspor’a karşı adeta gol oldu yağdı.  Maçın henüz 14.dakikasında penaltı kazanan Nevşehirspor Hakan Aydın’ın kullandığı penaltı atışından yararlanamadı. Maçın 19. Dakikasında Coşkun Korkmaz’ın açtığı gol perdesinde 24.dakikada Hakan Doğan Nevşehirspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 32 ve 34.dakikasında Chibuzor ve 38.dakikada Yannıck’ın kaydettiği gol ile ilk yarıyı 5-0 önde kapatan temsilcimiz Nevşehirspor maçın ikinci yarısının 50.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Chıbuzor’un golü ile maçta 6-0 öne geçti. 51.dakikada Hakan Doğan kendisinin ikinci takımının 7.golünü kaydederken maçın kapanış golünü ise 65.dakikada Hüseyin Civelek kaydetti.

 

Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehirspor puanını 17’ye çıkartırken haftayı ikinci sırada kapattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.