Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Haftayı Kayıpsız Kapattı

SPOR 03.02.2018 - 20:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Haftayı Kayıpsız Kapattı

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor deplasmanda Kayseri Şekerspor’u 2-0 mağlup etti.
  BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor deplasmanda Kayseri Şekerspor ile karşılaştı. Temsilcimiz Nevşehirspor maçın 75.dakikasında Buzo ve 90.dakikasında Serdar Kılıç’ın kaydettiği gol ile sahadan 2-0 galip ayrılırken maçta Nevşehirspor birde penaltı atışından yararlanamadı.   Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor’un bay geçtiği haftayı lider kapattı. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor deplasmanda Kayseri Şekerspor’u 2-0 mağlup etti.

 

BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor deplasmanda Kayseri Şekerspor ile karşılaştı. Temsilcimiz Nevşehirspor maçın 75.dakikasında Buzo ve 90.dakikasında Serdar Kılıç’ın kaydettiği gol ile sahadan 2-0 galip ayrılırken maçta Nevşehirspor birde penaltı atışından yararlanamadı.

 

Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor’un bay geçtiği haftayı lider kapattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.