Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Haftayı Puansız Kapattı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2013 - 20:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Haftayı Puansız Kapattı

Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimisiz Nevşehirspor deplasmanda karşılaştığı Bartınspora 1-0 mağluo olarak haftayı puansız kapattı. Bartınsporun tek golünü 16. dakikada Tolga Çelme kaydederken ilk yarı bu skor ile sona erdi. Temsilcimiz Nevşehirspor ikinci yarıda maçı maçı tek kale oynarken skoru değiştirecek golu bulamadı. Nevşehirspor Kulüp Başkanı Sedat Cantekin maçtan sonra lalehaber. com haber sitesine yaptığı açıklamada galibiyet için elimizden gelen herşeyi yaptık. Maçta ikinci yarı adeta tek kale oynadık. Takımımız net 5 gol pozisyonuna girmesine rağmen arzu ettiğimiz golü bulamadık. Maalesef buradan puansız ayrıldık. Önümüzde ki maçlarda elde edeceğimiz galibiyerler ile bu maçı tabi ki telafi edeceğiz diye konuştu.
Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimisiz Nevşehirspor deplasmanda karşılaştığı Bartınspora 1-0 mağluo olarak haftayı puansız kapattı. Bartınsporun tek golünü 16. dakikada Tolga Çelme kaydederken ilk yarı bu skor ile sona erdi. Temsilcimiz Nevşehirspor ikinci yarıda maçı maçı tek kale oynarken skoru değiştirecek golu bulamadı.
Nevşehirspor Kulüp Başkanı Sedat Cantekin maçtan sonra lalehaber. com haber sitesine yaptığı açıklamada galibiyet için elimizden gelen herşeyi yaptık. Maçta ikinci yarı adeta tek kale oynadık. Takımımız net 5 gol pozisyonuna girmesine rağmen arzu ettiğimiz golü bulamadık. Maalesef buradan puansız ayrıldık. Önümüzde ki maçlarda elde edeceğimiz galibiyerler ile bu maçı tabi ki telafi edeceğiz diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.