MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Hatay Deplasmanından 3 Puan ile Döndü

SPOR 19.11.2017 - 15:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Hatay Deplasmanından 3 Puan ile Döndü

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Hatay deplasmanından altın değerinde 3 puan ile dönmeyi başardı.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Hatay deplasmanında Arsuz Karaağaç ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor 28.dakikada penaltıdan Hüseyin Civelek ve 40.dakikada Buzo’nun kaydettiği gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.   Maçın ikinci yarısında gol için yüklenen ev sahibi ekip Arsuz Karaağaç 58.dakikada Anıl’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1’e getiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra temsilcimiz Nevşehirspor 2-1’lik üstünlüğünü korumaya çalışırken Arsuz Karaağaç takımı ise beraberlik için yüklendi. Ancak maçın hakimiyetini bırakmayan temsilcimiz Nevşehirspor maçtan da 2-1 galip ayrılmasını bildi.   Bu sonucun ardından temsilcimiz puanını 22’ye çıkartırken averaj ile 2.sırada ki yerini korudu. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Hatay deplasmanından altın değerinde 3 puan ile dönmeyi başardı.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor Hatay deplasmanında Arsuz Karaağaç ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen temsilcimiz Nevşehirspor 28.dakikada penaltıdan Hüseyin Civelek ve 40.dakikada Buzo’nun kaydettiği gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

 

Maçın ikinci yarısında gol için yüklenen ev sahibi ekip Arsuz Karaağaç 58.dakikada Anıl’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1’e getiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra temsilcimiz Nevşehirspor 2-1’lik üstünlüğünü korumaya çalışırken Arsuz Karaağaç takımı ise beraberlik için yüklendi. Ancak maçın hakimiyetini bırakmayan temsilcimiz Nevşehirspor maçtan da 2-1 galip ayrılmasını bildi.

 

Bu sonucun ardından temsilcimiz puanını 22’ye çıkartırken averaj ile 2.sırada ki yerini korudu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.