Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor, Kilis Belediyespor’u Konuk Edecek

SPOR 29.09.2017 - 08:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor, Kilis Belediyespor’u Konuk Edecek

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 1 Ekim Pazar günü Kilis Belediyespor’u konuk edecek.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 1 Ekim Pazar günü Kilis Belediyespor’u konuk edecek.   Bölgesel Amatör Lig 5.grup ikinci hafta maçında Nevşehirspor 1 Ekim Pazar günü Gazi stadyumunda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda zorlu rakibi Aksaray Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek lige üç puan ile başlayan Nevşehirspor ikinci hafta saha ve seyirci avantajını kullanarak lige kayıpsız devam etmek istiyor. Kilis Belediyespor ise ligde ilk hafta kendi evinde Talasgücü Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yaptı.   Gazi Stadyumu Tıklım Tıklım Olacak Nevşehirspor sezon öncesinde yaklaşık 3 bin kombine bilet satışının ardından ise ligin ikinci maçında ilk kez kendi saha ve seyircisi ile buluşuyor. Ziraat Türkiye Kupasında 3.ön eleme turunda elenen ve ligin ilk haftasında da Aksaray deplasmanında sezona başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda adeta kapalı gişe oynayacak. Meterisliler taraftar grubunun şimdiden çalışmalara başladığı ve maçı adeta görsel bir şölene çevirmesi bekleniyor.   Kilis Belediyespor ile 1999-2000 Yıllarında Karşılaştık Nevşehirspor daha önce ise Kilis Belediyespor ile 1999-2000 futbol sezonunda 3.lig 3.grup maçında Kilis Belediyespor ile karşılaştı. Ligde ki ilk maçta Kilis’e konuk olan temsilcimiz Nevşehirspor maçı 1-1 tamamladı. Ligin ikinci devresinde ise Gazi Stadyumunda Kilis Belediyespor’u konuk eden Nevşehirspor saha ve seyirci avantajını iyi kullanmasını bilerek maçtan 2-1 galip ayrılmasını bilmişti. Aradan geçen 17 yılın ardından ise her iki takım bu kez Bölgesel Amatör Lig 5.grupta karşılaşacak. Ligde ki ilk maç Nevşehirspor’un ev sahipliğinde ikinci maç ise Kilis Belediyespor’un e sahipliğinde oynanacak. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 1 Ekim Pazar günü Kilis Belediyespor’u konuk edecek.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 1 Ekim Pazar günü Kilis Belediyespor’u konuk edecek.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grup ikinci hafta maçında Nevşehirspor 1 Ekim Pazar günü Gazi stadyumunda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda zorlu rakibi Aksaray Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek lige üç puan ile başlayan Nevşehirspor ikinci hafta saha ve seyirci avantajını kullanarak lige kayıpsız devam etmek istiyor. Kilis Belediyespor ise ligde ilk hafta kendi evinde Talasgücü Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yaptı.

 

Gazi Stadyumu Tıklım Tıklım Olacak

Nevşehirspor sezon öncesinde yaklaşık 3 bin kombine bilet satışının ardından ise ligin ikinci maçında ilk kez kendi saha ve seyircisi ile buluşuyor. Ziraat Türkiye Kupasında 3.ön eleme turunda elenen ve ligin ilk haftasında da Aksaray deplasmanında sezona başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda adeta kapalı gişe oynayacak. Meterisliler taraftar grubunun şimdiden çalışmalara başladığı ve maçı adeta görsel bir şölene çevirmesi bekleniyor.

 

Kilis Belediyespor ile 1999-2000 Yıllarında Karşılaştık

Nevşehirspor daha önce ise Kilis Belediyespor ile 1999-2000 futbol sezonunda 3.lig 3.grup maçında Kilis Belediyespor ile karşılaştı. Ligde ki ilk maçta Kilis’e konuk olan temsilcimiz Nevşehirspor maçı 1-1 tamamladı. Ligin ikinci devresinde ise Gazi Stadyumunda Kilis Belediyespor’u konuk eden Nevşehirspor saha ve seyirci avantajını iyi kullanmasını bilerek maçtan 2-1 galip ayrılmasını bilmişti. Aradan geçen 17 yılın ardından ise her iki takım bu kez Bölgesel Amatör Lig 5.grupta karşılaşacak. Ligde ki ilk maç Nevşehirspor’un ev sahipliğinde ikinci maç ise Kilis Belediyespor’un e sahipliğinde oynanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.