Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor, Ödemiş Maçına Antalya Dinler Otelde Hazırlanacak

SPOR 26.04.2018 - 09:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor, Ödemiş Maçına Antalya Dinler Otelde Hazırlanacak

29 Nisan Pazar günü 3.Lig play off müsabakasında Antalya’da Ödemişspor ile karşılaşacak olan Nevşehirspor Antalya’da Dinler Otelde kamp yapacak.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayarak 3.Lig play-off müsabakalarında oynama hakkı elde eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor 29 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Antalya’da Ödemişspor ile karşılaşacak. Turizmci Yakup Dinler’de Nevşehirspor’a destek olmaya aralıksız devam ediyor. Ligde kritik maçlar öncesinde Nevşehirspor’a Dinler otelde kamp imkanı sunan Yakup Dinler şimdide böylesine önemli bir maç öncesinde de Alanya’da bulunan Dinler Otelde takıma kamp yapması için destek sağladı. Alanya Dinler Otelde Ödemişspor maçı öncesinde kamp yapacak olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor 29 Nisan Pazar günü de Nevşehirspor’un 13 yıllık özlemine son vermek için Ödemişspor ile karşılaşacak.   Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehirspor’a Antalya’da kamp imkanı sağlayan turizmci Yakup Dinler’e teşekkür ederiz.
29 Nisan Pazar günü 3.Lig play off müsabakasında Antalya’da Ödemişspor ile karşılaşacak olan Nevşehirspor Antalya’da Dinler Otelde kamp yapacak.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayarak 3.Lig play-off müsabakalarında oynama hakkı elde eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor 29 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Antalya’da Ödemişspor ile karşılaşacak. Turizmci Yakup Dinler’de Nevşehirspor’a destek olmaya aralıksız devam ediyor. Ligde kritik maçlar öncesinde Nevşehirspor’a Dinler otelde kamp imkanı sunan Yakup Dinler şimdide böylesine önemli bir maç öncesinde de Alanya’da bulunan Dinler Otelde takıma kamp yapması için destek sağladı. Alanya Dinler Otelde Ödemişspor maçı öncesinde kamp yapacak olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor 29 Nisan Pazar günü de Nevşehirspor’un 13 yıllık özlemine son vermek için Ödemişspor ile karşılaşacak.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Nevşehirspor’a Antalya’da kamp imkanı sağlayan turizmci Yakup Dinler’e teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.