MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Kulüp Başkanı Kaya'yı Ziyaret Etti

SPOR 28.07.2018 - 00:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Kulüp Başkanı Kaya'yı Ziyaret Etti

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muhammet Sönmez. beraberindeki bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’yı ziyaret etti.
  Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul ile Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı görevine getirilen Muhammet Sönmez, yönetim kurulu üyeleri Erdal Durmaz,Ali Kurnaz, Mustafa Şekerli ve Yasin Yücel ile birlikte Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’yı makamında ziyaret etti.   Nevşehir Belediyespor Kulübü yöneticilerimizden Serdar Yılmaz ve Emin Ağmaz’ında eşlik ettiği ziyarette konuşan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muhammet Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespor büyük bir camia olduğuna dikkat çekerek, kulüp yöneticileri, taraftarlar ve kırmızı beyazlı camiaya gönül verenlerle, birlik ve beraberlik içerisinde hedeflenen başarının mutlaka elde edileceğine inandığını ifade etti.   Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muhammet Sönmez’de yönetici ve üyelerle birlikte her zaman Nevşehir Belediyspor’a destek olacaklarını belirterek, lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.  
Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muhammet Sönmez. beraberindeki bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’yı ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul ile Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı görevine getirilen Muhammet Sönmez, yönetim kurulu üyeleri Erdal Durmaz,Ali Kurnaz, Mustafa Şekerli ve Yasin Yücel ile birlikte Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’yı makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediyespor Kulübü yöneticilerimizden Serdar Yılmaz ve Emin Ağmaz’ında eşlik ettiği ziyarette konuşan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muhammet Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespor büyük bir camia olduğuna dikkat çekerek, kulüp yöneticileri, taraftarlar ve kırmızı beyazlı camiaya gönül verenlerle, birlik ve beraberlik içerisinde hedeflenen başarının mutlaka elde edileceğine inandığını ifade etti.

 

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muhammet Sönmez’de yönetici ve üyelerle birlikte her zaman Nevşehir Belediyspor’a destek olacaklarını belirterek, lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.