Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Taraftarları Buzo’ya Tepkili

SPOR 15.01.2018 - 08:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Taraftarları Buzo’ya Tepkili

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta hafta sonunda Aksaray Belediyespor’u Gazi Stadında konuk eden temsilcimiz Nevşehirspor’da taraftarlar Buzo’ya büyük tepki gösterdi.
    BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor’da taraftarların sosyal medya hesaplarından Buzo’ya tepkisi dikkatlerden kaçmadı. Gazi Stadyumunda son 15 yılın seyirci rekorunu kıran Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçında Buzo maçın ilk yarısında yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamazken maçın ikinci yarısında ise adeta rakip takım oyuncusu gibi her atağı kesen futbolcu olması taraftarların da büyük tepkisini çekti. Nevşehirspor’da 2 sezon önce oynamış olan Buzo ile şuan ki Buzo arasında ki farka da değinen taraftarlar Aksaray Belediyespor’un 1-1’lik elde ederek arada ki puan farkını korumasının faturasını golcü futbolcu Buzo’ya keserken Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’nin de Buzo’yu yaklaşık 80 dakika oyunda tutmasına da büyük tepki gösterdi.   “Buzo Takımı Yavaşlattı”   Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçında forvet hattında gol için sahaya çıkan Buzo’nun hemen hemen Nevşehirspor’un ataklarını tıpkı rakip takım savunma oyuncusu gibi kesmesi sporseverlerin dikkatlerinden kaçmazken Buzo’nun oynanan futbolun hızını kesmesi adeta Nevşehirspor’a 2 puan kaybetmesine neden oldu. Nevşehirspor'da forvette gol atması için alınan Buzo bu tip maçlarda gol atmaz ve gol için girişimlerde bulunmazsa peki ne zaman gol atacak?
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta hafta sonunda Aksaray Belediyespor’u Gazi Stadında konuk eden temsilcimiz Nevşehirspor’da taraftarlar Buzo’ya büyük tepki gösterdi.

 

 

BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor’da taraftarların sosyal medya hesaplarından Buzo’ya tepkisi dikkatlerden kaçmadı. Gazi Stadyumunda son 15 yılın seyirci rekorunu kıran Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçında Buzo maçın ilk yarısında yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamazken maçın ikinci yarısında ise adeta rakip takım oyuncusu gibi her atağı kesen futbolcu olması taraftarların da büyük tepkisini çekti. Nevşehirspor’da 2 sezon önce oynamış olan Buzo ile şuan ki Buzo arasında ki farka da değinen taraftarlar Aksaray Belediyespor’un 1-1’lik elde ederek arada ki puan farkını korumasının faturasını golcü futbolcu Buzo’ya keserken Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’nin de Buzo’yu yaklaşık 80 dakika oyunda tutmasına da büyük tepki gösterdi.

 

“Buzo Takımı Yavaşlattı”

 

Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçında forvet hattında gol için sahaya çıkan Buzo’nun hemen hemen Nevşehirspor’un ataklarını tıpkı rakip takım savunma oyuncusu gibi kesmesi sporseverlerin dikkatlerinden kaçmazken Buzo’nun oynanan futbolun hızını kesmesi adeta Nevşehirspor’a 2 puan kaybetmesine neden oldu. Nevşehirspor'da forvette gol atması için alınan Buzo bu tip maçlarda gol atmaz ve gol için girişimlerde bulunmazsa peki ne zaman gol atacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.