Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Taraftarları Derneğinden Vali Aktaş'a Ziyaret

NEVŞEHİR 26.04.2017 - 14:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Taraftarları Derneğinden Vali Aktaş'a Ziyaret

Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz ve beraberindeki heyet, İlimiz Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz ve beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.   Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz Vali Aktaş’a, dernek olarak Nevşehirspor’u desteklemek adına yaptıkları çalışmaları anlatarak Nevşehir ilinde bütün Nevşehirspor taraftarları olarak artık bundan öyle bir ve beraber olduklarını taraftar destek hizmetlerinin daha güçlü düzenli devam edeceğini ifade etti.   Vali Aktaş ise Başkan Yılmaz ve ekibinin Nevşehirspor’a verdikleri hizmetlerden dolayı kutladı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti işlerinde kolaylıklar diledi.  
Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz ve beraberindeki heyet, İlimiz Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz ve beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz Vali Aktaş’a, dernek olarak Nevşehirspor’u desteklemek adına yaptıkları çalışmaları anlatarak Nevşehir ilinde bütün Nevşehirspor taraftarları olarak artık bundan öyle bir ve beraber olduklarını taraftar destek hizmetlerinin daha güçlü düzenli devam edeceğini ifade etti.

 

Vali Aktaş ise Başkan Yılmaz ve ekibinin Nevşehirspor’a verdikleri hizmetlerden dolayı kutladı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.