Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Taraftarları Hafta Sonunda Ceyhan’a Akın Edecek

SPOR 04.04.2018 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Taraftarları Hafta Sonunda Ceyhan’a Akın Edecek

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk yolunda son hafta sonunda Ceyhanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Nevşehirspor’a destek için taraftarlar adeta Ceyhan’a akacak.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk için son 90 dakika Ceyhanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor taraftarları hafta sonunda adeta Ceyhan’a akın edecek. Tam 13 yıl sonra profesyonel ligin kapısına grupta son haftaya lider olarak giren Nevşehirspor Ceyhanspor karşısında alacağı galibiyet sonrasında 3.lige bir adım daha yaklaşmış olacak.   Meterisliler Taraftarlar grubu ise sosyal medya hesabından tüm taraftarları Ceyhan deplasmanına davet etti. Meterisliler Taraftar grubu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;   “Zafere inanmış şehrin inanmış taraftarları olarak şampiyonluk yolundaki son maçımızda 08.04.2018 Pazar günü oynanacak olan zorlu Ceyhanspor - Nevşehirspor müsabakasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak, armamıza ve memleketimize sahip çıkarak son nefese kadar destek olmak adına Meterisliler Grubu tarafından organize edilen otobüslerle deplasmana gidiyoruz.   Otobüslerimiz pazar sabah saat 09:00 da Gazi Stadı önünden hareket edecektir.  Duyanlar duymayanlara iletsin,7 den 70 e şampiyonluk yolunda el ele omuz omuza hep birlikte Ceyhan a gidiyoruz.”
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk yolunda son hafta sonunda Ceyhanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Nevşehirspor’a destek için taraftarlar adeta Ceyhan’a akacak.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk için son 90 dakika Ceyhanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor taraftarları hafta sonunda adeta Ceyhan’a akın edecek. Tam 13 yıl sonra profesyonel ligin kapısına grupta son haftaya lider olarak giren Nevşehirspor Ceyhanspor karşısında alacağı galibiyet sonrasında 3.lige bir adım daha yaklaşmış olacak.

 

Meterisliler Taraftarlar grubu ise sosyal medya hesabından tüm taraftarları Ceyhan deplasmanına davet etti. Meterisliler Taraftar grubu tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 

“Zafere inanmış şehrin inanmış taraftarları olarak şampiyonluk yolundaki son maçımızda 08.04.2018 Pazar günü oynanacak olan zorlu Ceyhanspor - Nevşehirspor müsabakasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak, armamıza ve memleketimize sahip çıkarak son nefese kadar destek olmak adına Meterisliler Grubu tarafından organize edilen otobüslerle deplasmana gidiyoruz.

 

Otobüslerimiz pazar sabah saat 09:00 da Gazi Stadı önünden hareket edecektir. 
Duyanlar duymayanlara iletsin,7 den 70 e şampiyonluk yolunda el ele omuz omuza hep birlikte Ceyhan a gidiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.