Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Teşekkür Mesajı Yayımladı

SPOR 25.09.2017 - 07:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Teşekkür Mesajı Yayımladı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı takım basın sözcüsü Nafiz Dirikoç yayımlamış olduğu mesajında Nevşehir halkına teşekkür etti.
  Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı takım basın sözcüsü Nafiz Dirikoç yayımlamış olduğu mesajında Nevşehir halkına teşekkür etti.   Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor hafta sonunda karşılaşmış olduğu Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmesinin ardından Nevşehirspor Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç bir mesaj yayımladı. Dirikoç mesajında dün oynanan Aksaray Belediyespor maçında önemli bir galibiyet elde ettiklerinin altını çizerken kendilerine bu yolda destek veren tüm Nevşehir kamuoyuna teşekkür etti. Dirikoç, “Haziran ayında başladığımız bu zorluklarla dolu yolda, lige ilk adımı bugün çok önemli bir galibiyet alarak attık. Şimdiye kadar bizden desteğini hiç esirgemeyen, herzaman yanımızda olduğunu htiren büyük Nevşehir halkına çok teşekkür ederiz. İlk günden beri bizlerin yanında olan Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, tüm siyasi ve bürokratlarımıza, maddi manevi desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza ve bu yola baş koymuş cefakar taraftarımıza Sayın Başkanımız Salih Dirikoç ve tüm yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde, en kötü günümüzün böyle olduğu, hayırlı, başarılı bir sezon dilerim. Ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen sevgili basın mensubu büyüklerime de ayrıca teşekkür ederim” sözlerine yer verdi. 
Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı takım basın sözcüsü Nafiz Dirikoç yayımlamış olduğu mesajında Nevşehir halkına teşekkür etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı takım basın sözcüsü Nafiz Dirikoç yayımlamış olduğu mesajında Nevşehir halkına teşekkür etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor hafta sonunda karşılaşmış olduğu Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmesinin ardından Nevşehirspor Basın sözcüsü Nafiz Dirikoç bir mesaj yayımladı. Dirikoç mesajında dün oynanan Aksaray Belediyespor maçında önemli bir galibiyet elde ettiklerinin altını çizerken kendilerine bu yolda destek veren tüm Nevşehir kamuoyuna teşekkür etti. Dirikoç, “Haziran ayında başladığımız bu zorluklarla dolu yolda, lige ilk adımı bugün çok önemli bir galibiyet alarak attık. Şimdiye kadar bizden desteğini hiç esirgemeyen, herzaman yanımızda olduğunu htiren büyük Nevşehir halkına çok teşekkür ederiz. İlk günden beri bizlerin yanında olan Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, tüm siyasi ve bürokratlarımıza, maddi manevi desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza ve bu yola baş koymuş cefakar taraftarımıza Sayın Başkanımız Salih Dirikoç ve tüm yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde, en kötü günümüzün böyle olduğu, hayırlı, başarılı bir sezon dilerim. Ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen sevgili basın mensubu büyüklerime de ayrıca teşekkür ederim” sözlerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.