MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'un Maç Günü KPSS Nedeniyle Değişti

SPOR 17.11.2016 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'un Maç Günü KPSS Nedeniyle Değişti

Nevşehirspor GK, sezonun dokuzuncu kendisi için sekizinci (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) maçı için var gücüyle hazırlanıyor.
Nevşehirspor GK, sezonun dokuzuncu kendisi için sekizinci (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) maçı için var  gücüyle hazırlanıyor.   20 Kasım 2016 Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan maç KPSS sınavı nedeniyle 29 Kasım 2016 Cumartesi Saat 14:00 e alındı.     29 Kasım 2016 Cumartesi Saat 14:00 de ligdeki sekizinci maçını kendi evinde Kazan Belediyespor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle ligde yeniden umutlanma imkanı bulacak      MAÇ BU HAFTA CUMARTESİ SAAT 14.00’DE BAŞLIYOR   Nevşehir Gençlikspor – Kazan Belediye Spor ile yapacağı maç Cumartesi günü saat 14.00’de Nevşehir’de oynanacak. Galibiyete uzanmak arzusunda olan Kırmızı Beyazlılar futbolcular, bunu başarabilecek mi ?     Lalehaber olarak Maçta Kırmızı Beyazlılar’a başarılar diliyor, pozisyonunuz bol olsun vurduğunuz gol olsun diyoruz. 
Nevşehirspor GK, sezonun dokuzuncu kendisi için sekizinci (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) maçı için var gücüyle hazırlanıyor.

Nevşehirspor GK, sezonun dokuzuncu kendisi için sekizinci (bir hafta bay geçti Nevşehirspor) maçı için var  gücüyle hazırlanıyor.

 

20 Kasım 2016 Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan maç KPSS sınavı nedeniyle 29 Kasım 2016 Cumartesi Saat 14:00 e alındı.

 

 

29 Kasım 2016 Cumartesi Saat 14:00 de ligdeki sekizinci maçını kendi evinde Kazan Belediyespor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle ligde yeniden umutlanma imkanı bulacak 

 

 

MAÇ BU HAFTA CUMARTESİ SAAT 14.00’DE BAŞLIYOR

 

Nevşehir Gençlikspor – Kazan Belediye Spor ile yapacağı maç Cumartesi günü saat 14.00’de Nevşehir’de oynanacak. Galibiyete uzanmak arzusunda olan Kırmızı Beyazlılar futbolcular, bunu başarabilecek mi ?

 

 

Lalehaber olarak Maçta Kırmızı Beyazlılar’a başarılar diliyor, pozisyonunuz bol olsun vurduğunuz gol olsun diyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.